Porto, Xakhtar i Anvers, rivals a la Youth League

Porto, Xakhtar i Anvers, rivals a la Youth League

Així ho ha deparat el sorteig que ha fet la UEFA aquest dijous a Mònaco; la competició per al Juvenil A blaugrana arrencarà el 19 de setembre

El Juvenil A ha conegut aquest dijous quins seran els seus rivals en una nova edició de la UEFA Youth League. El sorteig que ha celebrat la UEFA a Mònaco, i que també ha determinat els grups de la UEFA Champions League per al primer equip blaugrana, ha deparat un grup per al Barça amb el Porto, el Xakhtar Donetsk i el Royal Anvers. Els quatre equips formaran part del grup H.

El Barça partia en el bombo 1 del sorteig com a actual campió de Lliga de la temporada passada, i cal recordar que en la fase de grups no podia ser enquadrat amb cap altre equip de la lliga espanyola.

La Youth League repetirà el format de les últimes temporades. Per una banda hi haurà la ruta replicada de la Champions League dels primers equips, amb 32 equips repartits en vuit grups de quatre equips cadascun. En paral·lel, la competició europea juvenil tindrà una fase de 32 equips més formada pels campions de les competicions nacional amb millor rànquing, els quals els seus primers equips no disputin la Champions.

Els vuit campions de grup passaran directament als vuitens de final, mentre que els vuit segons classificats accediran al play-off de setzens de final, que els enfrontarà als equips classificats de la ruta dels campions nacionals. Les eliminatòries seran a partit únic fins arribar a la Final Four, que es disputarà en seu única del 19 al 22 d’abril del 2024.

GRUP A: Bayern de Múnic, Manchester United, Copenhaguen, Galatasaray.
GRUP B: Sevilla, Arsenal, PSV, Lens.
GRUP C: Nàpols, Reial Madrid, Braga, Union Berlín.
GRUP D: Benfica, Inter, Salzburg, Reial Sociedad.
GRUP E: Feyenoord, Atlètic de Madrid, Lazio, Celtic.
GRUP F: PSG, Borussia Dortmund, Milan, Newcastle.
GRUP G: Manchester City, RB Leipzig, Estrella Roja, Young Boys.
GRUP H: Barça, Porto, Xakhtar Donetsk, Anvers.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut