Fermín López, blaugrana fins al 2027

Fermín López, blaugrana fins al 2027

El migcampista andalús ha arribat a un acord amb el Club per ampliar contracte fins al 30 de juny del 2027 amb una clàusula de rescissió de 400 milions d’euros

El jugador Fermín López ha arribat a un acord amb el FC Barcelona per a la renovació del seu contracte, que el vincularà amb el Club fins al 30 de juny del 2027. El migcampista andalús ha signat el seu nou contracte aquest dimarts al matí en un acte amb el directiu responsable del Futbol Formatiu, Joan Soler; el director esportiu del Club, Anderson Luis de Souza “Deco”; i el director del Futbol Formatiu, José Ramón Alexanco, a les oficines de la Ciutat Esportiva Joan Gamper. La clàusula de rescissió serà de 400 milions d’euros.

Vuitena temporada com a blaugrana

Nascut l’11 de maig del 2003 a la localitat d’El Campillo (Huelva), Fermín López va arribar a Barcelona l’estiu del 2016 en etapa infantil procedent del Betis, després d’iniciar-se al futbol a l’equip del seu poble i al Recreativo de Huelva. Al Barça va començar el seu camí en l’Infantil A, i després de completar l’etapa Cadet va signar el seu primer contracte per continuar formant-se en etapa juvenil.

Durant la seva formació es va caracteritzar per ser un jugador menut que es desenvolupava al mig del camp, però durant l’etapa juvenil Fermín va anar creixent físicament i futbolísticament i es va convertir en un jugador més ofensiu i perillós en l’àrea rival. La temporada 2021/22, per exemple, va ser l’autor del gol que va donar el títol de Lliga al Juvenil A a Cornellà. En acabar aquell curs va renovar el seu contracte per dues temporades més i va fer el salt al Barça Atlètic.

Una cessió profitosa

Va iniciar la pretemporada 2022/23 sota les ordres de Rafa Márquez, però abans d’arrencar la competició oficial va anar cedit al Linares per buscar minuts i creixement personal. La temporada al conjunt andalús li va servir per fer un pas endavant, i es va convertir en un dels jugadors clau de l’equip. Durant la seva cessió, va jugar 37 partits en la Primera Federació i va marcar un total de 12 gols.

La bona temporada a Linares li va obrir les portes a iniciar el nou curs amb el primer equip del Barça. Fermín va fer la pretemporada sota les ordres de Xavi Hernández, i des d’aleshores està en la dinàmica del primer equip. Després de participar en partits amistosos, el diumenge passat va debutar oficialment a Primera Divisió, disputant els últims minuts del Vila-real – Barça (3-4).

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut