Fermín López debuta oficialment amb el primer equip

Fermín López debuta oficialment amb el primer equip

El jove migcampista de 20 anys ha jugat els darrers minuts del Vila-real - Barça i, inclús, ha estat a punt de marcar

Fermín López sempre recordarà el 27 d'agost de 2023. El migcampista de La Masia ha debutat oficialment amb el primer equip en la victòria culer a l'Estadi de la Ceràmica.

Amb el 32 a l'esquena, l'andalús ha entrat al minut 86 en el lloc d'İlkay Gündoğan. I, ben aviat, ha ofert desvergonyiment i valentia. Sense amagar-se ha demanat la pilota en la possessió barcelonista. Fins i tot, ha augmentat les seves estadístiques ofensives amb un xut amb l'esquerra des de la frontal de l'àrea. Una acció lleugerament similar al gol que va anotar en el Clàssic de Dallas de la pretemporada, que el va donar a conèixer. Aquesta vegada, però, el seu llançament ha sortit ras i Filip Jörgensen ha evitat la diana. Hauria sigut un debut més rodó.

13è debutant de La Masia a les ordres de Xavi

D'aquesta manera, Fermín López s'ha afegit a una llista destacada sota les ordres de Xavi Hernández. El tècnic, que també va passar per La Masia, ha permès apuntar-se a tretze jugadors que han passat per les categories inferiors culers el seu primer partit amb el primer equip. Són aquests: Ilias, Jutglà, Álvaro Sanz, Estanis, Mika Mármol, Bellerín, Iñaki Peña, Casadó, Riad, Garrido, Alarcón, Lamine i Fermín. 

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut