Avancen a bon ritme les obres de l'Spotify Camp Nou

Avancen a bon ritme les obres de l'Spotify Camp Nou

Les obres de l’Estadi continuen en els terminis previstos i la demolició de la tercera graderia ja està pràcticament finalitzada, prenent protagonisme l’estructura dels arquitectes Francesc Mitjans, José Soteras i Lorenzo García Barbón

Les obres de l’Spotify Camp Nou continuen en els terminis previstos del calendari de l’Espai Barça. Les demolicions avancen a l’Estadi i la imatge del temple del barcelonisme, tal com el coneixíem, ja forma part de la història. Ara, i després de la demolició de la tercera graderia, que ja està pràcticament finalitzada, l’estructura dels arquitectes Francesc Mitjans, José Soteras i Lorenzo García Barbón pren protagonisme amb la singularitat que s’ha mantingut inalterable amb el temps, i que l’ha convertit en una instal·lació admirada durant molts anys. Aquesta façana es mantindrà en el disseny del futur Estadi i serà un element històric per a tots els aficionats i aficionades.

Pel que fa a les actuacions que s’estan duent a terme en aquests moments, la marquesina de Tribuna es troba en ple desmantellament i s’està retirant tota la seva estructura, abans de continuar avançant amb les demolicions de la zona. Ja a l’exterior, a l’esplanada que hi ha davant la façana de Tribuna, s’estan executant les fonamentacions de les grues, a l’espera de l’arribada d’una nova remesa.

El minut a minut de les obres de l’Estadi

Tal com el Club va anunciar als inicis d’aquest mes de juliol passat, el FC Barcelona ha col·locat tres càmeres a l’Spotify Camp Nou perquè tots els socis i sòcies, aficionats i aficionades, puguin fer un seguiment del minut a minut de les obres a l’Estadi. D’aquesta manera, i a través de la pàgina web del Barça, es pot accedir a l’’streaming’ de les obres, que dia a dia va mostrant la progressió de la futura nova llar del barcelonisme.

 

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut