Frenkie de Jong, el jugador Estrella del Trofeu Joan Gamper

Frenkie de Jong, el jugador Estrella del Trofeu Joan Gamper

El migcampista holandès ha estat escollit com el millor jugador del partit després de completar una gran actuació davant el Tottenham

"L'Estadi Olímpic Lluís Companys m'ha transmès molt bones sensacions", ha declarat Frenkie de Jong. I s'ha notat, perquè el migcampista holandès ha firmat un partit excels i s'ha endut el guardó Estrella del Trofeu Joan Gamper. Una designació escollida per l'afició culer que ha votat a través del web del FC Barcelona. 

En la seva valoració de la nova casa del Barça, el 21 culer també ha fet servir la paraula "especial". Aquesta bona aura de De Jong amb l'Estadi s'ha vist sobre la gespa. L'holandès, que ha jugat els 90 minuts en la victòria contra el Tottenham (4-2), i ha exhibit el seu potencial en la medul·lar barcelonista. Acompanyat d'Oriol Romeu. "Em sento molt còmode a l'equip i al costat d'Oriol Romeu", ha explicat un dels capitans barcelonistes. 

Important en la construcció i en trencar línies, el d'Arkel s'ha projectat en atac i ha intentat filtrar diferents passades perilloses. En definitiva, ha firmat una nova bona actuació en un altre partit d'aquesta pretemporada. Una preparació que tanca sent l'estrella del Gamper. 

Els últims MVPs

D'aquesta manera, Frenkie de Jong torna a aparèixer en una llista de quirats. Repassem qui han estat els cinc últims MVPs en les passades edicions del trofeu que porta el nom del fundador del Club.

- Gamper 2022: Barça 6-0 Pumas - Lewandowski

- Gamper 2021: Barça 3-0 Juventus - Neto

- Gamper 2020: Barça 1-0 Elche - Coutinho

- Gamper 2019: Barça 2-1 Arsenal - Frenkie de Jong

- Gamper 2018: Barça 3-0 Boca Juniors - Leo Messi

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut