El Barça visita els seus penyistes de Califòrnia, Texas i Nevada

El Barça visita els seus penyistes de Califòrnia, Texas i Nevada

Durant el ‘Barça On Tour: US 2023’ la Junta Directiva es va trobar amb les Penyes de Los Angeles, San Francisco, San Diego, Fresno, Austin, Dallas, Houston i Las Vegas

L’afició blaugrana i les Penyes del FC Barcelona també han estat protagonistes de la gira que el primer equip ha realitzat pels Estats Units durant el mes de juliol. Dos actes a Los Angeles, un a Dallas i una trobada a Las Vegas han apropat el Club als culers nord-americans aprofitant el Barça On Tour: US 2023.

El primer acte penyístic es va celebrar el 21 de juliol, organitzat per la Penya Blaugrana Los Angeles al Glen Arden Club de la ciutat californiana, i va ser una gran festa barcelonista en la qual una cinquantena de penyistes van mostrar la seva passió blaugrana davant dels quatre representants de la Junta Directiva que hi van assistir: Elena Fort, vicepresidenta de l’Àrea Institucional; Antonio Escudero, vicepresident de l’Àrea Social, i Josep Ignasi Macià, directiu responsable de l’Àrea Social.

A l’acte, en el qual es van sortejar diferents productes del Barça entre els assistents, també hi van anar representants de la Penya Blaugrana San Diego i de la Penya Blaugrana Fresno. Califòrnia és l’estat dels Estats Units amb més penyes del Barça, amb un total de cinc: dues a Los Angeles, les de San Diego i Fresno, i una a San Francisco.

Doble recepció

Precisament la Penya Barcelonista de San Francisco va ser, juntament amb  la penya The Los Angeles FC Barcelona Soccer, protagonista de la segona trobada penyística californiana, que va ser una doble recepció de la Junta Directiva a l’hotel de Los Angeles, el 23 de juliol. A l’acte hi va assistir, per part del FC Barcelona, Elena Fort, Antonio Escudero, Josep Ignasi Macià, Joan Solé, directiu responsable de l’handbol, i Aureli Mas, directiu responsable del futbol sala. La Penya de San Francisco no va poder fer la recepció prevista a la seva ciutat a causa de la cancel·lació del partit entre el FC Barcelona i la Juventus al Levi’s Stadium per un episodi de gastroenteritis vírica d’una part de la plantilla blaugrana. Davant la dificultat de desplaçar-se des de San Francisco, el secretari de la penya, Robert Manson, que viu a Los Angeles, va representar els seus companys de penya.

Passió a Texas

Divendres 28 de juliol més de 120 penyistes, representants de les Penya Barça Austin i de la Penya Blaugrana Houston, van participar en l'acte que el Club va celebrar a Dallas, al qual també va assistir una àmplia representació de la Junta Directiva: Elena Fort, Antonio Escudero, Josep Ignasi Macià, Aureli Mas, Miquel Camps, directiu responsable dels esports amateurs, i Xavier Puig, directiu responsable del futbol femení. La trobada va estar emmarcada per l'entusiasme i la passió dels penyistes texans davant l'arribada de l'expedició blaugrana, per disputar el segon partit de la gira davant el Reial Madrid.

En l'acte, al qual també va assistir el director de la Barça Academy d'Austin, Xavi Pérez, van parlar els tres presidents de les Penyes texanes: Victor Valencheck (Austin), Paul de los Reyes (Houston) i Matt Gonzales (Dallas). Els discursos van donar pas a un sopar i a un sorteig de diferents objectes blaugrana entre les persones participants.

Las Vegas, punt final

La quarta trobada amb penyes de la gira va tancar els actes institucionals del Barça on Tour: US 2023. La Junta Directiva va rebre dimarts 1 d’agost a l’hotel de l’expedició blaugrana a Las Vegas a una representació de la penya d’aquesta ciutat. L’acte va comptar amb la participació d’Antonio Escudero, Josep Ignasi Macià i Aureli Mas. La delegació de la penya de Las Vegas, que compta amb una vuitantena de socis i va ser fundada fa tres anys, va estar encapçalada pel seu president, Jared Lindsey, que va fer lliurament a la directiva d’un ban emès per l’alcaldessa de la ciutat, Carolyn G. Goodman, que declarava el dilluns 31 de juliol, coincidint amb l’arribada de l’expedició blaugrana a la ciutat, Dia del FC Barcelona, FC Barcelona Day. En aquest ban es convidava les persones residents i visitants a donar la benvinguda al Club a la ciutat de Nevada.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut