Alejandro Balde: “L’equip ja està bé”

Alejandro Balde: “L’equip ja està bé”

El lateral, un dels afectats per la gastroenteritis, reconeix que hi podria haver aviat un acord per a la seva renovació

Ara fa un any Alejandro Balde viatjava als Estats Units amb un futur incert. Durant la pretemporada va ser un dels millors, es va guanyar un lloc a la plantilla... i també a l’onze inicial. Es va convertir en un fix per a Xavi i aquesta temporada no vol anar a menys. “Tinc la mateixa il·lusió i ganes que l’any passat i vull seguir aprenent”, reconeixia en l’atenció als mitjans després de l’entrenament matinal d’aquest dilluns.


De fet, ha estat la primera sessió després de la gastroenteritis vírica que va afectar bona part de la plantilla i que va obligar a suspendre el partit contra la Juventus. “Jo vaig ser un dels afectats pel virus, però el més important és que ara tots estem bé. L’equip ja està molt bé, tot i que és una llàstima per als fans que no van poder anar al partit”, ha explicat.

La renovació, "a prop"

Sobre el pròxim partit, que serà contra l’Arsenal aquest dimecres, també s’ha mostrat il·lusionat: “Serà un partit de Champions i servirà per veure les nostres sensacions”.

Quant a la seva renovació, Alejandro Balde ha reconegut que les dues parts podrien tancar ben aviat un acord: “És cert que hi ha hagut converses i estem a prop, però és una cosa que deixo en mans dels meus representants i del Club. Espero que es resolgui aviat”.

Noms propis

Alejandro Balde també ha dit la seva sobre diversos jugadors de la plantilla. D'Ansu Fati ha dit que està molt feliç que sigui als Estats Units, ja que “és com un germà” per a ell, mentre que sobre Lamine Yamal ha declarat que és un futbolista “molt jove”, però “amb molta qualitat”. Alhora també ha destacat Fermí, a qui coneix des de l’Infantil A i que està deixant grans sensacions durant els entrenaments.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut