Marc Vidal, nou jugador del Barça Atlètic

Marc Vidal, nou jugador del Barça Atlètic

El FC Barcelona i el FC Andorra han arribat a un acord per a la cessió del jugador Marc Vidal per una temporada, fins al 30 de juny del 2024

El FC Barcelona i el FC Andorra han arribat a un acord per a la cessió del jugador Marc Vidal per a una temporada, fins al 30 de juny del 2024. Aquest dijous al matí el jugador ha passat les pertinents proves mèdiques a la Ciutat Esportiva Joan Gamper, i tot seguit, s’ha fotografiat amb la nova samarreta blaugrana que lluirà durant aquest curs.

D’aquesta manera, només quedarà pendent l’acte oficial de la signatura del contracte.

Experiència a la porteria

Nascut a Vila-real el 14 de febrer del 2000, Marc Vidal va començar al món del futbol a les categories inferiors del Vila-real amb cinc anys, des de l’etapa prebenjamí fins a arribar al filial del conjunt groguet. Després de 14 anys i formar-se esportivament i com a persona al conjunt de Castelló, el Betis Deportivo el va incorporar el curs 2020/21, i la temporada passada va ser fitxat pel FC Andorra, amb qui va disputar un total de 8 partits (6 a la Segona Divisió i 2 a la Copa del Rei). Amb Marc Vidal el Barça Atlètic incorpora un porter amb experiència, àgil, amb molta personalitat i amb bon joc de peus.

Marc Vidal va ser un habitual en les convocatòries de les categories inferiors de la selecció espanyola sub-16 i sub-17, amb qui va ser subcampió del món.

 

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut