El minut a minut de les internacionals del FC Barcelona

El minut a minut de les internacionals del FC Barcelona

Així hem viscut el Mundial d'Austràlia i Nova Zelanda, amb molta representació blaugrana (FOTO: fifa.com/SEFutbol)

Diumenge, 20 d'agost

- AITANA, MVP DEL MUNDIAL! La jugadora catalana del Barça ha estat reconeguda com la millor futbolista del Mundial. Ha dirigit la selecció espanyola campiona del món amb brillantor. Líder des del mig del camp, ha fet tres gols i dues assistències en aquest torneig. D'aquesta manera, suma un nou guardó en una temporada brillant, en què ja va ser també la millor jugadora de la Champions. Amb un Mundial, més la Lliga i la Lliga de Campiones amb el Barça, es postula com clara candidata a la Pilota d'Or. 

aitana

- Salma Paralluelo aconsegueix el premi de millor jugadora jove del Mundial Femení. La jugadora del Barça, de 19 anys, ha estat determinant en aquest torneig, amb gols decisius i determinants contra els Països Baixos i Suècia. A Austràlia i Nova Zelanda, Paralluelo ha aconseguit el seu tercer Mundial: aquest del 2023, amb la selecció espanyola absoluta, però també té el sub-17 d'Uruguai 2018 i el sub-20 de Costa Rica 2022. 

Salma Paralluelo

- I final del partit a Sydney! Espanya és campiona del món, i nou futbolistes del Barça ja formen part de la història del futbol. Cata Coll, Irene Paredes, Laia Codina, Ona Batlle, Maria Pérez, Alexia Putellas, Aitana Bonmatí, Salma Paralluelo i Mariona Caldentey ja tenen una estrella cosida al pit.

- L'ha tinguda Espanya des del punt de penal, però Earps, la portera anglesa, li ha aturat a Jenni Hermoso. El penal l'havia provocat Keira Walsh després d'una gran jugada de Mariona Caldentey.

- Arriba al descans la final amb victòria momentània d'Espanya gràcies al gol d'Olga Carmona en el minut 29. Queden 45 minuts per saber qui serà campiona del món.

- I comença marcant Espanya! Assistència de la blaugrana Mariona Caldentey per a l'arribada de segona línia d'Olga Carmona que, amb un xut creuat supera la portera Earps. 

- Ja ha començat la final del Mundial a l'Olympic Stadium de Sydney! Les seleccions d'Espanya i Anglaterra busquen la primera Copa del Món femenina de la seva història i sigui quin sigui el resultat final, hi haurà jugadores blaugranes fent història.

- Mentre que per l'altra banda, les angleses surten amb les dues blaugranes a l'11 titular. Lucy Bronze i Keira Walsh sortiran d'inici en aquesta final que comença a les 12:00 hora de Barcelona.

- Avui es juga la final de la Copa del Món amb 11 blaugranes implicades entre els dos conjunts. De fet, ja coneixem l'11 amb el que sortirà la selecció espanyola per buscar el seu primer Mundial. I ho farà amb set jugadores del Barça com a titulars: Cata Coll, Laia Codina, Irene Paredes, Ona Batlle, Aitana Bonmatí, Mariona Caldentey i Salma Paralluelo. A més, Maria Pérez i Alexia Putellas esperen la seva oportunitat des de la banqueta.

Dissabte, 19 d'agost

- Finalment, Rolfö i Suècia han guanyat per 2-0 a Austràlia i la futbolista blaugrana es penjarà la medalla de bronze en aquesta edició de la Copa del Món.

- I a la mitja hora de joc, la mateixa Rolfö ha posat per davant en el marcador a les nòrdiques transformant un penal.

- Torna el futbol en aquesta Copa del Món que ja viu els seus últims dies, i ho fa amb el partit per el tercer i quart lloc. Des de les 10.00h, la Suècia de Fridolina Rolfö, l'única culer amb participació avui, busca superar les anfitriones, Austràlia, per tornar amb la medalla de bronze. La jugadors del Barça, com en tots els partits d'aquest Mundial, també és titular.

Dimecres, 16 d'agost

-Anglaterra s'emporta la semifinal davant Austràlia i es converteix en el rival d'Espanya a la final del Mundial. Les blaugranes Keira Walsh i Lucy Bronze s'enfrontaran diumenge que ve a Espanya, que compta amb 9 jugadores del Barça. Walsh i Bronze han disputat tots els minuts del partit i han tornat a ser importants a la victòria d'Anglaterra.

Així doncs, la final del Mundial tindrà a 11 blaugranes. Una xifra històrica en les memòries del futbol femení blaugrana. 

-Gol de l'anglesa Alessia Russo al minut 86 per posar l'1-3 al marcador. Les angleses cada cop més a prop de ser les rivals d'Espanya a la final.

-Es torna a avançar Anglaterra al marcador. Lauren Hemp marca el segon per a les angleses, que les col·loca a la final del Mundial.

-Empata el partit Austràlia al minut 63. Sam Kerr, l'estrella de l'equip, aprofita una pèrdua d'Anglaterra per sortir a la contra i marcar un autèntic golàs des de fora de l'àrea. D'aquesta manera posa l'empat a 1 i deixa uns darrers minuts d'infart.

- Final de la primera part amb victòria anglesa al marcador. La selecció de Walsh i Bronze ha materialitzat el seu domini sobre el terreny de joc amb un gol que, de moment, li dona el passi a la final.

- La selecció anglesa s'avança amb un gol d'Ella Toone amb un xut creuat al minut 36 de partit.

-Ja coneixem els onzes dels dos equips. Les blaugranes Keira Walsh i Lucy Bronze seran titulars amb les 'lionesses'.

- Avui coneixerem la segona finalista del Mundial! Després de la victòria de la selecció espanyola, Austràlia i l'Anglaterra de Walsh i Bronze es disputaran l'últim bitllet per jugar el partit que determinarà quin equip es proclamarà campió del món. El matx començarà a les 12.00h (hora de Barcelona).

Dimarts, 15 d'agost

- La selecció espanyola s'ha classificat per a la final del Mundial. Un total de 9 blaugranes lluitaran per alçar-se amb el trofeu de campiones del món (Irene Paredes, Ona Batlle, Aitana Bonmatí, Mariona Caldentey, Alexia Putellas, Laia Codina, María Pérez, Salma Paralluelo i Cata Coll). El duel entre el conjunt espanyol i suec ha acabat amb el resultat de 2-1. La blaugrana Salma Paralluelo ha estat l'encarregada d'obrir la llauna al minut 80 de partit. Les sueques han contrarestat el gol amb un xut de Blomqvist que ha perforat la porteria de Cata Coll al minut 85. Però finalment un gol de Carmona a 2 minuts pel final ha donat la classificació a la selecció espanyola.

- Olga Carmona ha aparescut per contestar el gol suec i tornar a situar al conjunt espanyol en la final del mundial.

- Un gol de Blomqvist ha posat l'empat a 1 en el marcador a escassos minuts pel final del temps reglamentari

- Salma protagonsita de nou. La davantera blaugrana ha marcar el 1-0 al minut 80  per posar la primera passa cap a la primera final d'un Mundial per a la Selecció.

- Final de la primera part i marcador immòbil. Clar domini de la selecció espanyola sobre el conjunt suec, malgrat que l'ocasió més clara s'ha produït al minut 41 amb una rematada de Kaneryd.

- No hi ha festiu que valgui, avui es juga el primer partit de semifinals del mundial. A continuació repassem els onzes inicials dels conjunts amb alta presència blaugrana:

  • Espanya: Cata Coll; Ona Batlle, Irene Paredes, Laia Codina, Olga Carmona; Tere Abelleira, Aitana Bonmatí, Alexia Putellas; Alba Redondo, Jenni Hermoso, Mariona
  • Suècia:Musovic; Björn, Ilestedt, Eriksson, Andersson; Angeldahl, Rubensson, Rytting Kaneryd, Asllani, Rolfo; Blackstenius.

Dilluns, 14 d'agost

Nova setmana, nous partits del mundial. Les primeres a jugar-se la classificació a la final seran les blaugranes presents a la selecció espanyola (Irene Paredes, Ona Batlle, Aitana Bonmatí, Mariona Caldentey, Alexia Putellas, Laia Codina, María Pérez, Salma Paralluelo i Cata Coll) i Rolfo a la selecció sueca. Repassem algunes declaracions davant dels mitjans de comunicació:

Cata Coll: "Podem i volem fer alguna cosa gran, de manera que ho donarem tot per aconseguir una plaça a la final."

Rolfo: "Ara tenim un excel·lent equip per competir i molta confiança. No puc prometre que guanyarem a Espanya, però puc prometre que ho donarem tot. Estem molt a prop i volem guanyar aquest títol per a Suècia i el poble suec".

Diumenge, 13 d'agost

- Jornada de descans al mundial. Amb les semifinals ja establertes, els quatre conjunts tenen entre tres i quatre dies per preparar els seus respectius duels. Recordem que els partits es disputaran dimarts 15 i dimecres 16, a continuació repassem l'enquadrament i els horaris:

- Espanya - Suècia (dimarts 15 d'agost a les 10.00 hores)
- Austràlia - Anglaterra (dimecres 16 d'agost a les 12.00 hores)

Dissabte, 12 d'agost

- Amb la victòria d'Austràlia aquest matí i la d'Anglaterra al migdia, els enfrontaments de semifinals han quedat de la següent manera: Austràlia vs. Anglaterra i Espanya vs. Suècia. Amb aquest quadre i amb tres seleccions amb jugadores culers, la presencia blaugrana a la final està assegurada.

- La selecció anglesa ha derrotat Colòmbia per 2-1 en el darrer partit de la fase de quarts de final. Això significa que dues blaugranes més disputaran les semifinals del mundial. Keira Walsh i Lucy Bronze han sortit titulars i han disputat la totalitat del partit.

Divendres, 11 d'agost

-La selecció sueca i Espanya s'enfrontaran a les semifinals del Mundial. Suècia ha eliminat el Japó que ha marcat un gol en els darrers instants del partit i ha estat a punt de forçar la pròrroga (1-2). Rolfö ha començat com a titular i ha estat substituïda al minut 73. La semifinal amb presència culer als equips es disputarà el dimarts 15 d'agost a les 10 a.m.

-La Suècia de Rolfö és jugarà el bitllet a les semifinals contra el Japó a les 9:30 a.m. (horari de Barcelona). La guanyadora del partit disputarà la fase prèvia a la final contra la selecció espanyola. 

-La selecció espanyola de Cata Coll, Laia Codina, Ona Batlle, Irene Paredes, María Pérez, Aitana Bonmatí, Alèxia Putellas, Salma Paralluelo i Mariona Caldentey ha guanyat als Països Baixos (2-1) en un partit ple d'emocions amb gols de les blaugranes Mariona i Salma. Cata Coll, Irene Paredes, Laia Codina, Ona Batlle, Aitana Bonmatí i Mariona Caldentey han estat titulars. Alèxia ha disputat alguns minuts de la pròrroga i Salma, el nom en majúscules del partit, ha entrat al minut 71 de partit. María Perez ha estat l'única jugadora culer que no ha disputat cap minut del matx. El conjunt espanyol jugarà les seves primeres semifinals, que es disputaran dimarts 15 d'agost a les 10 a.m. (horari de Barcelona). 

Dijous, 10 d'agost

- Tot a punt per als quarts de final. La selecció espanyola amb nou culers serà la primera en jugar-se un bitllet per a les semifinals contra Països Baixos, vigent subcampiona del món. L'equip de Jorge Vilda disputarà els seus primers quarts de final en la història de la selecció. El duel es disputarà demà a les 3 a.m.  (horari de Barcelona). 

- Unes hores més tard, a les 9:30 a.m. (horari de Barcelona), la Suècia de Rolfö jugarà els quarts de final contra el Japó. La selecció sueca ve d'haver eliminat a la principal favorita per guanyar el torneig, els Estats Units. D'altra banda, la selecció nipona buscarà tornar a aixecar el títol que ja va guanyar el 2011. 

Dimecres, 9 d'agost

- Ja coneixem les vuit seleccions que disputaran els quarts de final del Mundial! 12 jugadores del FC Barcelona buscaran arribar a les semifinals del Mundial d'Austràlia i Nova Zelanda. A continuació fem un repàs de l'eliminatòria:

  • Divendres, 11 d'agost (3 a.m.) ESPANYA VS PAÏSOS BAIXOS (Cata Coll, Laia Codina, Ona Batlle, Irene Paredes, María Pérez, Aitana Bonmatí, Alèxia Putellas, Salma Paralluelo, Mariona Caldentey)
  • Divendres, 11 d'agost (9:30 a.m.) JAPÓ VS SUÈCIA (Fridolina Rolfö)
  • Dissabte, 12 d'agost (9:00 a.m.) AUSTRÀLIA VS FRANÇA
  • Dissabte, 12 d'agost (12:30 p.m.) ANGLATERRA VS COLÒMBIA (Lucy Bronze, Keira Walsh)

 

Dimarts, 8 d'agost

- Colòmbia ha guanyat a Jamaica per la mínima (1-0). D'aquesta forma passen a quarts de final i seran el rival de l'Anglaterra de Walsh i Bronze. D'altra banda, França ha guanyat contundentment al Marroc (4-0) i jugarà contra Austràlia els quarts de final. 

-Avui coneixerem totes les seleccions que disputaran els quarts de final. La guanyadora entre Colòmbia i Jamaica serà la selecció que s'enfrentarà a l'Anglaterra de Bronze i Walsh. D'altra banda, avui també es juga un França - Marroc per decidir la rival a quarts d'Austràlia, aquesta eliminatòria no tindrà presència culer.

Dilluns, 7 d'agost

-L'Anglaterra de les blaugranes Keira Walsh i Lucy Bronze aconsegueix la seva classificació a quarts de final en un partit que s'ha decidit a la tanda de penals davant la Nigèria d'Asisat Oshoala. Cap dels dos conjunts ha aconseguit obrir el marcador als 120 minuts, arribant així als penals, on les angleses s'han imposat 4-2. Les dues blaugranes que formen part del conjunt anglès han disputat tots els minuts del partit, tot i que Walsh ha estat substituïda just abans de la tanda de penals. Per part de Nigèria, Oshoala ha ingressat al terreny de joc al minut 58. D'aquesta manera, Anglaterra es fa un forat als quarts de final i espera rival del partit entre Jamaica i Colòmbia que es disputa demà a les 10:00 hores.

Diumenge, 6 d'agost

- La Suècia de Friolfina Rolfö ha donat la sorpresa en els vuitens de final de la Copa del Món eliminant a la campiona de les últimes dues edicions, els Estats Units. La blaugrana ha jugat els 120 minuts de partit, que han acabat amb empat a 0, i ha estat l'encarregada d'obrir la tanda de penals, on no ha fallat. Finalment, a la loteria dels 11 metres, les sueques s'han imposat a les nord-americanes per 5-4 i jugaran els quarts de final davant el Japó.

Dissabte, 5 d'agost

- D'altra banda, la selecció noruega d'Ingrid Engen i Caroline Graham Hansen ha dit adéu a la Copa del Món després de perdre contra el Japó (3-1). El partit ha començat accidentat, amb un autogol d'Engen, però Noruega ha empatat ràpid i al descans s'ha arribat amb empat, però les japoneses han desfet la igualada amb dos gols i les dues blaugranes, que han jugat el partit sencer, s'han acomiadat del Mundial. Ara, Japó podria jugar als quarts contra una altra barcelonista com Fridolina Rolfö, que buscarà, amb Suècia, deixar fora de combat els Estats Units, en un partit que es jugarà demà a les 11.00 AM.

- Els vuitens de final han començat amb un partit amb àmplia representació barcelonista, i on les culers han tingut un gran protagonisme. La selecció espanyola s'ha pogut recuperar de la golejada patida a l'última jornada de la fase de grups contra el Japó i ha golejat per 1-5 la Suïssa d'Ana Maria Crnogorcevic (titular i jugant el partit sencer). El combinat espanyol, amb fins a sis jugadores del Barça com a titulars (Cata Coll, Irene Paredes, Laia Codina, Ona Batlle, Aitana Bonmatí i Salma Paralluelo) i dues més entrant des de la banqueta (Alexia i Maria Pérez - només Mariona s'ha quedat sense jugar), no ha tingut pietat de les suïsses. Aitana ha obert la llauna al minut cinc, i tot i que un autogol de Laia Codina ho ha tornat a igualar, els gols d'Alba Redondo, el doblet d'Aitana i una diana de Laia Codina, ara a la porteria que tocava, ja han posat un 1-4 al descans que s'ha ampliat amb l'1-5 definitiu de Jenni Hermoso al segon temps. Espanya espera el seu rival als quarts de final, que sortirà del vencedor del duel entre els Països Baixos i Sud-àfrica que es juga demà a les 4.00 AM.

Divendres, 4 d'agost

- Ja coneixem les setze seleccions que jugaran els vuitens de final de la Copa del Món 2023. Després de la jornada de descans d'avui, la fase eliminatòria començarà demà a les 7 a.m. (hora de Barcelona) amb el partit SuïssaEspanya. Crnogorčević s'enfrontarà a les seves companyes Cata Coll, Laia Codina, Ona Batlle, Irene Paredes, Maria Pérez, Aitana Bonmatí, Alexia Putellas, Mariona i Salma. D'altra banda, les noruegues Hansen i Engen jugaran també els vuitens de final contra el Japó demà a les 10 am. (hora de Barcelona).

- A continuació, repassem les altres eliminatòries amb presència blaugrana:

  • Diumenge, 6 d'agost (8 am) Suècia vs Estats Units
  • Dilluns, 7 d'agost (9:30 am) Anglaterra vs Nigèria

Dijous, 3 d'agost

- Avui juguen Marroc vs Colòmbia i Corea del Sud vs Alemanya per determinar el resultat final del grup H. Cap d'aquests partits conta amb representació blaugrana.

Dimecres, 2 d'agost

- En l'últim partit de fase de grups amb participació blaugrana, la selecció brasilera de Geyse no ha pogut obtenir un bitllet per als vuitens,  ja que no ha passat de l'empat inicial contra Jamaica (0-0). La jugadora blaugrana ha estat suplent i ha entrat al terreny de joc al minut 81 de partit.

- La selecció sueca de Fridolina Rolfö s'ha classificat per als vuitens de final com a primera de grup després de derrotar l'Argentina (0-2). La jugadora blaugrana no ha disputat cap minut del partit. El rival de Suècia a la primera ronda de la fase final serà els Estats Units.

- La Itàlia de Giulia Dragoni ha quedat eliminada del Mundial després de perdre contra Sud-àfrica en el temps de descompte (3-2). Dragoni ha disputat el partit sencer i tanca la seva participació en el torneig amb 3 titularitats i 232 minuts disputats.

Dimarts, 1 d'agost

- Repàs de les eliminatòries de vuitens amb jugadores del FC Barcelona:

  • Dissabte, 5 d'agost (7 a.m.) Suïssa vs Espanya: Eliminatòria amb jugadores culers a tots dos equips. 
  • Dissabte, 5 d'agost  (10 a.m.) Japó vs Noruega
  • Dilluns, 7 d'agost (9:30 a.m.) Anglaterra vs Nigèria: Eliminatòria amb jugadores culers a tots dos equips.

- L'Anglaterra de Lucy Bronze i Keira Walsh s'ha classificat com a primera del grup D després de golejar a la selecció xinesa (1-6). Bronze ha estat titular i ha estat substituïda al minut 71. En canvi, Walsh s'ha perdut el partit per lesió. Amb aquest resultat, les angleses s'enfrontaran als vuitens a la selecció nigeriana d'Oshoala, serà el segon partit de l'eliminatòria amb presència culer a tots dos equips.

Dilluns, 31 de juliol

-La Nigèria d'Oshoala ha empatat sense gols contra Irlanda en el tercer partit de la fase de grups (0-0). Amb aquest resultat, les nigerianes avancen als vuitens de final com a segones classificades i s'enfrontaran a la selecció que obtingui la primera plaça del grup D (Anglaterra, Dinamarca o Xina). La davantera blaugrana ha estat titular, però ha estat substituïda al minut 67. 

- La selecció espanyola ha caigut amb contundència contra el Japó (4-0). Ona Batlle, Irene Paredes i Aitana Bonmatí han disputat el partit sencer. En canvi, Mariona, Salma i Alexia han estat també titulars, però han estat substituïdes durant la mitja hora final del matx. Després de la derrota, el conjunt dirigit per Jorge Vilda passarà a vuitens com a segona de grup i s'enfrontarà a la Suïssa de Crnogorčević.

Diumenge, 30 de juliol

- Amb la classificació d'aquestes dues seleccions amb representació blaugrana, els vuitens de final, consagren, almenys, una eliminatòria amb doble representació culer. Depenent del resultat de la selecció espanyola contra el Japó, la roja s'enfrontarà contra o amb Noruega o amb Suïssa.

- D'altra banda, a la Suïssa d'Ana-Maria Crnogorčević li ha servit l'empat per classificar-se com a primera de grup. La futbolista blaugrana ha sortit com a titular i ha completat gairebé la totalitat del partit, ja que ha estat substituïda al 90+4

- La selecció de Noruega s'ha classificat per als vuitens de final com a segona del grup A. Caroline Graham Hansen ha estat una de les més destacades del partit, ha sortit de titular i ha marcat el tercer gol del conjunt noruec. Amb el partit decidit, la davantera ha estat substituïda al minut 82. D'altra banda, Ingrid Engen ha sortit des de la banqueta al minut 68 per ajudar l'equip a rematar la victòria i assegurar la presència a la següent ronda.

Dissabte, 29 de juliol

- En el grup F el Brasil de Geyse ha caigut per 2-1 davant França. Les brasileres havien empatat el partit en el minut 58, però a pocs minuts per al final del partit, Renard ha donat la victòria a les europees. La davantera blaugrana ha sortit d'inici i ha jugat 61 minuts abans de ser substituida.

- La Suècia de Rolfö s'ha classificat matemàticament per als vuitens de final després de superar per 5-0 la Itàlia d'una altra blaugrana, Dragoni. La sueca ha jugat 62 minuts, i ha marcat el segon gol de la seva selecció. D''altra banda, Dragoni ha jugat 59 minuts abans de ser substituïda.

- Tindrem duel entre dues blaugranes! Suècia i Itàlia s'enfronten a la segona jornada de la fase de grups cercant la primera posició a la taula. Les blaugranes Rolfö (Suècia) i Dragoni (Itàlia) surten d'inici. A més, a les 12.00 h (hora de Barcelona) serà el torn del Brasil de Geyse davant la selecció francesa.

Divendres, 28 de juliol

- La selecció anglesa de Walsh i Bronze té a tocar els vuitens final després de guanyar a Dinamarca per la mínima (1-0). Bronze ha disputat el partit sencer. D'altra banda, Walsh ha abandonat el terreny de joc al minut 38 lesionada. 

Walsh lesió

- Tot a punt perquè comenci el segon partit de l'Anglaterra de Walsh i Bronze, totes dues seran titulars. Amb una victòria, les britàniques assegurarien de forma virtual el seu passi als vuitens de final de la Copa del Món.

Dijous, 27 de juliol

-Victòria de Nigèria i gol de la blaugrana Asisat Oshoala davant d'Austràlia (3-2) en el segon partit de la fase de grups del Mundial. La davantera del Barça ha entrat al terreny de joc al minut 64 i al 72 ha aprofitat un error de la defensa per marcar el tercer de les nigerianes, que les col·loca primeres del Grup B per diferència de gols. Les africanes buscaran el liderat en l'últim partit de grups dilluns que ve davant Irlanda.

Dimecres, 26 de juliol

- La selecció espanyola ha golejat Zàmbia en el segon partit la fase de grups del Mundial (5-0). La blaugrana Irene Paredes ha disputat tots els minuts del partit. Ona Batlle, Salma Paralluelo i Alexia Putellas, que ha fet una assistència, han estat titulars, però han estat substituïdes al minut 46. Aitana Bonmatí i Mariona Caldentey també han estat a l'onze inicial, sent substituïdes al minut 61 i 83 respectivament. D'aquesta manera, les espanyoles lideren el Grup C, quan encara falta jugar el darrer partit d'aquesta fase davant el Japó, que es jugarà dilluns que ve.

Dimarts, 25 de juliol

- El partit que enfrontava a la Suïssa de Crnogorčević i la Noruega de Hansen i Engen ha acabat amb empat sense gols (0-0). Crnogorčević ha disputat el partit sencer. D'altra banda, Hansen i Engen han entrat des de la banqueta als minuts 57 i 88, respectivament.

Dilluns, 24 de juliol

Geyse s'ha estrenat al Mundial amb victòria. La selecció brasilera s'ha imposat amb contundència contra Panamà (4-0). Geyse ha entrat al camp al minut 59 i ha assistit el quart gol del seu equip. 

- La selecció italiana de Giulia Dragoni ha guanyat l'Argentina per la mínima (1-0). La blaugrana ha estat titular i ha disputat 83 minuts del partit abans de ser substituïda. 

-Comencem la segona setmana del Mundial! Fins diumenge ens esperen 10 partits amb participació blaugrana. Tot seguit en fem un repàs: 

Partits de la primera jornada de fase de grups

-Dilluns 24 de juliol 8:00 a.m.: Itàlia vs. Argentina 
-Dilluns 24 de juliol 1:00 p.m.: Brasil vs. Panamà

Partits de la segona jornada de fase de grups

-Dimarts 25 de juliol 10:00 a.m.: Suïssa vs Noruega Primer partit del Mundial amb enfrontament culer (Crnogorčević jugarà contra Engen i Hansen)
-Dimecres 26 de juliol 9:30 a.m.: Espanya vs. Zambia
-Dijous 27 de juliol 12:00 p.m.: Austràlia vs. Nigèria
-Divendres 28 de juliol 10.30 a.m.: Anglaterra vs Dinamarca
-Dissabte 29 de juliol 9.30 am: Suècia vs. Itàlia
-Dissabte 29 de juliol 12.00 p.m.: França vs Brasil

Partits de la tercera jornada de fase de grups

-Diumenge 30 de juliol 9.00 a.m.: Noruega vs. Filipines
-Diumenge 30 de juliol 9.00 a.m.: Suïssa vs. Nova Zelanda

Diumenge, 23 de juliol

- Suècia s'emporta el partit contra Sud-àfrica (2-1) en el seu debut al Mundial gràcies a un gol d'Amanda Ilestedt. La blaugrana Fridolina Rolfö ha marcat un gol al minut 65 i ha estat substituïda al 67.

Dissabte, 22 de juliol

- L'Anglaterra de Keira Walsh i Lucy Bronze guanyen per la mínima davant Haití en el seu debut al Mundial amb un gol de penal de Geòrgia Stanway al minut 29. Les dues jugadores blaugranes han disputat tots els minuts del partit.

Divendres, 21 de juliol

-La selecció espanyola ha guanyat amb contundència el seu primer partit del Mundial contra Costa Rica (3-0). Aitana ha marcat el segon gol del partit. Juntament, amb Irene Paredes, han disputat tots els minuts del partit. Les culers Salma Paralluelo i Ona Batlle, qui ha assistit el gol d'Aitana, han sigut titulars, però han estat substituïdes als minuts 77 i 88, respectivament. Mariona Caldentey i Alexia, també han comptat amb minuts de joc sortint des de la banqueta en els minuts 63 i 77, respectivament. 

- A les 4.30h de la matinada (hora de Barcelona) la Nigeria d'Oshoala ha empatat a 0 davant el Canadà. La jugadora blaugrana ha disputat 91 minuts del partit abans de ser substituïda en temps afegit.

- Ana-Maria Crnogorčević també ha disputat més de 90 minuts en la victòria de Suïssa davant la selecció filipina per 0-2. La culer ha disputat el partit sencer, però no ha aconseguit marcar.

Dijous, 20 de juliol

- En el primer partit del Mundial, l'amfitriona Nova Zelanda s'ha imposat a Noruega per la mínima, després que les neozelandeses s'avancessin pocs minuts després de la represa (1-0). Les culers Hansen i Engen han disputat el partit sencer. 

L'agenda

18 jugadores del Barça estan convocades amb les seves respectives seleccions per disputar la Copa del Món 2023. Les jugadores que viatjaran a Oceania són: Engen i Hansen (Noruega), Crnogorčević (Suïssa), Oshoala (Nigeria), Irene Paredes, Ona Batlle, Aitana Bonmatí, Mariona Caldentey, Alexia Putellas, Laia Codina, María Pérez, Salma Paralluelo Cata Coll (Espanya), Lucy Bronze Keira Walsh (Anglaterra), Geyse (Brasil), Giulia Dragoni (Italia) i Fridolina Rolfö (Suècia). 

Hansen i Engen seran les primeres culers en jugar. Ho faran en el partit que obre el campionat dijous a les 9:00 (hora de Barcelona). Les altres blaugranes jugaran el seu primer partit de la Copa del Món entre els dies 20 i 24 de juliol. 

-          Dijous 20/7/2023 9 a.m.: Nova Zelanda vs Noruega 

-          Divendres 21/7/2023 4:30 a.m.: Nigèria vs Canadà

-          Divendres 21/7/2023 7:00 a.m.: Filipines vs Suïssa 

-          Divendres 21/7/2023 9:30 a.m.: Espanya vs Costa Rica

-          Dissabte 22/7/2023 11:30 a.m.: Anglaterra vs Haití

-          Diumenge 23/7/2023 7:30 a.m.: Suècia vs Sud-àfrica 

-          Dilluns 24/7/2023 8:00 a.m.: Itàlia vs Argentina 

-          Dilluns 24/7/2023 1:00 p.m.: Brasil vs Panamà

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut