Oriol Romeu, tercer fitxatge del FC Barcelona

Oriol Romeu, tercer fitxatge del FC Barcelona

El Barça arriba a un acord amb el Girona pel traspàs del migcampista

El FC Barcelona  i el Girona FC han arribat a un acord pel traspàs del jugador Oriol Romeu. El jugador signarà un contracte amb el Club per a les properes tres temporades, fins al 30 de juny del 2026, i la clàusula queda fixada en 400 milions d'euros.

Pròximament, el Club informarà dels detalls de la presentació d'Oriol Romeu com a nou jugador del primer equip.

D'aquesta manera, Oriol Romeu ha acabat complint el somni que va començar l’any 2004, amb la seva arribada a la Masia. En aquell moment, el d’Ulldecona va començar a formar-se com un migcampista amb segell 100% Barça fins a consolidar-se al Barça Atlètic de Luis Enrique, amb el qual va jugar a Segona Divisió. A més, també va participar en dos partits oficials amb el primer equip a les ordres de Pep Guardiola, la temporada 2010/11.

 

Una Champions amb el Chelsea

Al final d'aquell curs, Oriol Romeu va fer les maletes i va marxar al Chelsea, i en la primera temporada al futbol anglès va proclamar-se campió d’Europa amb els blues. Després de dues temporades amb els londinencs, va encadenar cessions al València i a l’Stuttgart per tal d'adquirir experiència en dues Lligues d’alt nivell abans de tornar a Anglaterra i firmar amb el Southampton. Allà es va establir com un dels pivots més reconeguts de la Premier i en tot un ídol dels Saints. Amb 256 partits a les seves cames, es va acomiadar després de set anys com l'onzè futbolista amb més aparicions de tota la història del club anglès.  

Figura clau al Girona

El setembre del 2022, Oriol Romeu va tornar a fer les maletes, però aquest cop per tornar a prop de casa, al Girona. I a Montilivi ha demostrat tot el seu nivell, a més de ser un dels futbolistes més utilitzats per Míchel en tota la temporada, amb 3.042 minuts de joc. Peça indispensable, ha estat clau perquè els gironins acabessin en una còmoda desena plaça en el seu retorn a Primera.

Així doncs, l'experiència acumulada al llarg de tota la seva carrera, el coneixement a la perfecció del Club i de l’estil de joc que vol impulsar Xavi Hernández, i l’altíssim nivell demostrat a la Lliga espanyola ha fet que el FC Barcelona aposti pel retorn d’un futbolista madur, que farà 32 anys el 24 de setembre i que arriba per sumar des del primer moment.

 

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut