El FC Barcelona arrenca la pretemporada 2023/24

El FC Barcelona arrenca la pretemporada 2023/24

Fins a 26 blaugranes han donat el tret de sortida a la pretemporada amb les proves físiques i les revisions mèdiques

S'ha obert l'agenda blaugrana d'activitat a la Ciutat Esportiva. Aquest 10 de juliol, la plantilla de Xavi Hernández ha començat la temporada amb les revisions mèdiques i diferents proves físiques. Unes primeres activitats que han marcat l'inici del Barça 2023/24

 

En un matí calorós, i després de les vacances, el tècnic de Terrassa s'ha retrobat amb una llista de fins a 26 blaugranes. Balde, Dest, Eric, Ferran, Iñaki Peña, Íñigo Martínez, Lenglet, Marcos A., Nico González, Pablo Torre, Pedri, R. Araujo, Raphinha i S. Roberto, del primer equip. I els futbolistes del Barça Atlètic i Juvenil, A. Alarcón, Cubarsí, M Diego Kochen, Estanis, Faye, Fermín López, Héctor Fort, Lamine Yamal, M. Casadó, Marc Guiu, Pau Prim i Unai Hernández. 

Aquests han estat els protagonistes d'un matí de proves físiques i revisions mèdiques. Estudi cardiològic, control de pes i composició corporal, podologia, analítiques de sang i orina i test de força han estat les activitats que han dut a terme els culers en aquest primer dia de feina. Un primer pas de la posada a punt que ja té a l'horitzó la gira pels Estats Units, que comença el 19 de juliol. A la tarda, el primer entrenament.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut