L'Spotify Camp Nou, a 1.000 dies per a l'acabament de les obres

L'Spotify Camp Nou, a 1.000 dies per a l'acabament de les obres

La tercera graderia estarà totalment retirada en 116 dies i en 514 dies està prevista la tornada a l'Estadi, coincidint amb el 125è aniversari del Club, el 29 de novembre de 2024

El FC Barcelona avança segons els terminis previstos en les obres de l’Spotify Camp Nou i amb la mirada posada en l’any 2026, que serà quan oficialment s’acabin les obres de l’Estadi. Concretament, són 1.000 dies els que queden perquè la nova llar del barcelonisme sigui una realitat i tots els socis i sòcies, i l’afició puguin gaudir de totes les millores i novetats que els oferirà el nou temple culer. Un estadi obert i mediterrani, democràtic per a tothom, que es convertirà en un referent en àmbits com la tecnologia i la sostenibilitat, que mantindran el FC Barcelona en el lideratge de l’esport mundial.

Pel que fa a la demolició de la tercera graderia, aquesta estarà totalment retirada en 116 dies, moment en què es podrà procedir amb les excavacions al voltant de la segona graderia, per començar llavors amb els fonaments de l’estructura de la nova tercera graderia. En aquesta mateixa línia, en 514 dies està previst que es retorni de l’Estadi Olímpic Lluís Companys, coincidint amb el 125è aniversari del Club, el 29 de novembre del 2024.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut