El Barça fitxa Iñigo Martínez

El Barça fitxa Iñigo Martínez

Després de finalitzar el seu contracte amb l'Athletic Club, el jugador basc signarà per dues temporades, fins al 30 de juny del 2025

El FC Barcelona i Iñigo Martínez han arribat a un acord per a la seva incorporació, després que el jugador hagi acabat el seu contracte amb l’Athletic Club.

El futbolista signarà per dues temporades, fins al 30 de juny del 2025, i tindrà una clàusula de rescissió de 400 milions d’euros.

Pròximament, el Club informarà dels detalls de la presentació d’Iñigo Martínez com a nou jugador del primer equip.

Central esquerrà amb una bona sortida de pilota

Natural d'Ondarroa (Biscaia), el defensa de 32 anys arriba al Barça amb una àmplia experiència a Primera. Primer amb la Reial Societat i, posteriorment, amb l'Athletic Club. Entre els dos clubs, acumula a les cames més de 350 partits a la Lliga i suma 22 gols.

 

El seu potent joc aeri, la gran sortida de pilota i la solidesa defensiva reforçaran encara més l'eix defensiu del Barça, que a partir d'ara comptarà amb un perfil esquerrà a la plantilla. Amb experiència en mil batalles, Iñigo Martínez també destaca pel seu lideratge i caràcter competitiu.

Va començar jugant a l'equip de la seva localitat, l'Aurrera d'Ondarroa, però amb 15 anys va ingressar al futbol base de la Reial Societat. Amb l'equip txuri-urdin va debutar a Primera el 27 d'agost del 2011 i, després de sis temporades i mitja liderant la defensa de l'equip de Sant Sebastià, va fitxar per l'Athletic Club. Ara, arriba al Barça com un central de garanties i contrastat.

 A més, i després de passar per les categories inferiors de la selecció espanyola, també ha estat internacional amb l'absoluta.

mini__GP22821
Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut