Definit el cos tècnic de l’equip de bàsquet

Definit el cos tècnic de l’equip de bàsquet

Després de l’anunci de Roger Grimau com a primer entrenador del Barça el 26 de juny, aquest dilluns s’ha definit el cos tècnic que l’acompanyarà a la banqueta blaugrana

Aquest dilluns ha quedat definit el cos tècnic del Barça de bàsquet de la temporada vinent. Un cop anunciat Roger Grimau com a primer entrenador, aquest dilluns s’ha sabut que el segon entrenador serà Carles Marco, entrenador amb una gran trajectòria com a jugador, el qual ha passat per equips de l’ACB com el Joventut, el Manresa, el Saragossa o el Sevilla, i que ha estat internacional 34 vegades amb la selecció espanyola.

L’exjugador també té experiència a les banquetes, on ha estat assistent del Bàsquet Manresa a l'ACB i primer entrenador a la LEB Or amb l’Oviedo, el Palència i el Girona. La campanya passada Carles Marco va ser el segon entrenador a l’Estrella Roja de Duško Ivanović.

Els assistents de Grimau seran Òscar Orellana, Víctor Sada i Xavi Beltran. El primer és un entrenador amb una gran experiència al cos tècnic culer i a les categories inferiors del Club, on fa 19 anys que hi és. Víctor Sada i  Xavi Beltran es mantindran com a assistents de Roger Grimau al primer equip, després de fer-ho la temporada passada al Barça B, amb què van disputar la Lliga EBA, on van quedar segons del Grup C.

Com a novetat, se suma la figura de l’entrenador de desenvolupament de jugadors, càrrec que ocuparà Rafa Martínez, exjugador del València Basket, el Manresa o el Bilbao Basket, entre d’altres, i que conviurà tant amb el primer equip com amb el bàsquet formatiu.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut