Roger Grimau, nou entrenador del Barça

Roger Grimau, nou entrenador del Barça

L’excapità agafa el relleu de Jasikevicius i signa per les dues pròximes temporades

Roger Grimau serà l’entrenador de la nova era del Barça de bàsquet les dues pròximes temporades, fins al 30 de juny del 2025. L’excapità d’un dels millors equips de la història blaugrana substitueix en el càrrec Sarunas Jasikevicius, que ha acabat la seva etapa al Club després de tres temporades.

Format a la casa

Roger Grimau ha estat l’entrenador del júnior i del Barça Atlètic els últims dos cursos, en què ha format tàndem amb Víctor Sada. Anteriorment, des del 2018, havia estat entrenador ajudant del segon equip a la LEB Or i a la LEB Plata.

Grimau, de 44 anys, ha aconseguit grans resultats amb l’equip júnior -fa poc en el Next Generation Tournament- i també amb el filial, amb el qual es va proclamar campió de la Lliga EBA el curs 2021/22. 

A més a més, joves valors com Dame Sarr i Kasparas Jakucionis han debutat aquest curs amb el primer equip, mentre que d’altres que han passat per les seves mans com James Nnaji -escollit recentment el número 31 del Draft-, Rafa Villar, Michael Caicedo, Agus Ubal o Gael Bonilla també han gaudit de minuts amb la primera plantilla.

Jugador amb èxit

En la seva etapa com a jugador, Roger Grimau va vestir la samarreta un total de vuit temporades, del 2003 al 2011, i en va ser el capità. En aquesta etapa com a jugador va aconseguir una Eurolliga, tres Lligues, tres Copes del Rei, quatre Supercopes Endesa i tres Lligues Catalanes.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut