Tex Print Technologies (STAHLS'), nou llicenciatari global del FC Barcelona per a la personalització de samarretes

Tex Print Technologies (STAHLS'), nou llicenciatari global del FC Barcelona per a la personalització de samarretes

Com a part d'aquesta col·laboració es desenvoluparà una línia exclusiva de productes relacionats amb la impressió i la personalització tèxtil, que inclourà els noms, les lletres i els números que s’estamparan a les samarretes de joc

El FC Barcelona ha signat un acord de llicència amb la marca Tex Print Technologies, filial ibèrica del grup nord-americà STAHLS’, líder en tecnologia d'impressió tèxtil, per a la personalització mundial dels noms i els números de les samarretes del Club. Així mateix, en el marc d'aquesta col·laboració, Tex Print Technologies desenvoluparà una línia exclusiva de productes relacionats amb la impressió i la personalització tèxtil amb la marca del FC Barcelona, que inclourà principalment els noms, les lletres i els números que s’estamparan a les samarretes de joc, entre altres articles personalitzables en un futur.

L'associació entre el FC Barcelona i Tex Print Technologies no només permetrà als fans i les fans del Club gaudir de productes d'alta qualitat que reflecteixin la seva passió per l’esport i el seu amor pel FC Barcelona, sinó que també generarà noves oportunitats per al creixement i l'expansió de les dues marques en l’àmbit internacional.

Amb aquest nou acord de llicència s’espera una associació d'èxit i a llarg termini. El FC Barcelona i Tex Print Technologies treballaran conjuntament per oferir productes innovadors que reflecteixin la passió i l'esperit del Club, per proporcionar a tots els aficionats i aficionades una experiència única a través dels seus productes.

Sobre Tex Print Technologies

La firma Tex Print Technologies, filial ibèrica del grup nord-americà STAHLS' amb seu social a Michigan (EUA), és una empresa líder en tecnologia d'impressió i personalització tèxtil.

Dedicada a proporcionar solucions innovadores i d'alta qualitat per a la indústria de la impressió i amb una àmplia gamma de productes i serveis, Tex Print Technologies és una de les empreses referents al sector.

Alguns dels partners de STAHLS' són: MLB®, NBA®, NHL®, NFL® i els seus nombrosos esdeveniments i activitats, com l'NFL Combine, l'NFL Draft i l'NFL Superbowl Experience o l'NFL Store, entre d'altres.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut