Últim partit abans de la Final a Quatre

Últim partit abans de la Final a Quatre

El Barça jugarà davant del Felix Toulouse un partit amistós per preparar la cita de Colònia

Tot just abans que el Barça jugui les semifinals de la Final a Quatre de la EHF Champions League, els de Carlos Ortega es veuran les cares davant del sisè classificat de la lliga francesa (Dijous 8 de juny a les 20 h, ViaOccitanie) un amistós que servirà per preparar el duel de la setmana vinent.

El preparador culer ha decidit emportar-se als divuit jugadors disponibles per tal de donar minuts a tots i que ningú perdi el ritme competitiu i que jugadors menys habituals com Haniel Langaro, que només fa unes setmanes s’ha recuperat del trencament del tendó d’Aquil·les pugui recuperar el seu millor estat de forma i en cas de ser necessari, ajudi a l’equip a Colònia.

Sisè classificat de la lliga francesa

El Fenix Toulouse ha acabat el campionat gal en sisena posició i malgrat lluitar les darreres setmanes per disputar competició europea la propera temporada, s’ha quedat a dues victòries de poder aconseguir-ho. Tot i això, els francesos seran una bona prova de toc per tal de calibrar les forces per als catalans i afrontar les semifinals de la Champions amb les millors garanties.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut