Centrats en la Final a Quatre

Centrats en la Final a Quatre

Els blaugranes ja preparen la important cita de Colònia, programada per al 17 i 18 de juny

Tot i haver acabat la Lliga Plenitude Asobal el dijous passat, els homes de Carlos Ortega ja estan centrats en preparar la Final a Quatre de Colònia. Els blaugranes han gaudit d’un cap de setmana lliure, però el seu cap està pensant ja amb l’SC Magdeburg, rival dels culers a la semifinal de la Final a Quatre de la Champions. 

Malgrat no tenir competició, el Barça jugarà aquest dijous un partit amistós en terres franceses, davant del Toulouse a les 20 h, sisè classificat de la lliga francesa. Amb aquest xoc, els blaugranes miraran de no perdre el to competitiu i seguir en la bona dinàmica de tota la temporada. El fet de poder competir amb un rival de nivell servirà als homes entrenats per Ortega per mantenir la forma i preparar-se de la millor forma de cara al proper dissabte 17 de juny. 

Aquest dilluns, gala de l’Asobal

Aquest dilluns tindrà lloc a Madrid una gala per premiar als millors de la temporada on s’entregaran els premis als millors en cada posició. El Barça recollirà quatre premis en mans de Gonzalo Pérez de Vargas, com a millor porter i MVP de la temporada; Ludovic Fàbregas, com a millor pivot; i Thiagus Petrus, com a millor defensor de la competició.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut