La segona Champions en plena era del Barça a Europa

La segona Champions en plena era del Barça a Europa

El conjunt blaugrana ha conquerit la seva segona Copa d’Europa a Eindhoven, estenent així la seva hegemonia al vell continent

Göteborg 2021 i Eindhoven 2023. El Barça Femení ha fet més gran la seva llegenda en guanyar la segona Lliga de Campions davant el Wolfsburg (3-2). Tenint en compte que ha disputat les tres últimes finals de forma consecutiva i quatre de les últimes cinc, ja ens trobem inequívocament en plena hegemonia Barça a nivell continental. En les últimes quatre temporades, l’equip ha guanyat 4 Lligues, 3 Copes de la Reina, 3 Supercopes i, amb aquesta, 2 Champions League.

Es tracta, doncs, d’un equip de llegenda que causa admiració arreu del món. Sandra Paños, María León, Marta Torrejón, Mariona Caldentey, Alexia Putellas, Patri Guijarro, Aitana Bonmati, Asisat Oshoala i Gemma Font conformen el bloc que ha viscut aquestes quatre finals com a blaugrana i que ja tenen dues medalles d’or a les seves vitrines.

En un grup selecte

Amb dues Copes Copes d’Europa, el FC Barcelona se situa ja en un grup selecte. Només l’Olympique Lyon (8) i el FFC Frankfurt (4) en tenen més des de la creació de la màxima competició continental del futbol femení, el 2001. Els altres clubs amb dos trofeus són precisament el Wolfsburg i el Turbine Potsdam alemanys i l’Umea suec.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut