Celta - Barça: L’últim de la temporada

Celta - Barça: L’últim de la temporada

El conjunt blaugrana afronta el darrer partit del curs amb dos objectius clars: el rècord de Ter Stegen i el pitxitxi de Lewandowski

Després d'una llarga temporada, la Lliga 2022/23 està a punt d'arribar al seu punt final. Com a cloenda, els homes de Xavi Hernández viatgen fins a Balaídos per enfrontar-se contra el Celta en una jornada amb horari unificat (diumenge, a les 21.00 hores). Mentre el conjunt blaugrana espera aconseguir el rècord de porteries a zero de Ter Stegen i el pitxitxi de Lewandowski, l'equip blau cel necessita la victòria per consagrar la seva permanència.

Ambdós conjunts es van enfrontar en la jornada 8 en el partit de la primera volta a l'Spotify Camp Nou. El resultat va ser favorable als culers per 1-0, amb un gol de Pedri al primer tram del duel. Ara bé, Balaídos és un estadi complicat per als blaugranes, ja que l'equip de Carlos Carvalhal només ha perdut un dels últims set duels contra el Barça a l'estadi gallec.

Xavi convoca a 21 jugadors

El conjunt culer ja fa més de 20 dies que és campió de Lliga i, per tant, encaren el duel amb menys pressió que l'equip local. Ara bé, el Barça no només no es conforma amb el títol de Lliga, sinó que també vol alçar el Zamora per Ter Stegen i el rècord de porteries a zero, així com el Pitxitxi per Lewandowski.

Per mirar d'aconseguir aquests objectius, el tècnic egarenc ha convocat 21 jugadors: Ter Stegen, O. Dembélé, Lewandowski, Ansu Fati, Ferran, Iñaki Peña, Christensen, Marcos A., Kessie, S. Roberto, F. De Jong, Raphinha, Kounde, Eric, Gavi, Pablo Torre, Arnau Tenas, Unai, Marc Guiu, Pau Prim i Dani R.

Com ja es preveia, l'equip no podrà comptar amb Pedri, Araujo i Balde, tots tres per lesió.

Un duel a vida o mort per al Celta

El conjunt blau cel s'ha trobat en una situació inesperada en aquest tram final de temporada. Si no guanya al Barça, una combinació de resultats externs podria enviar-lo a Segona, per la qual cosa no poden especular i hauran d'anar amb tot a per la victòria. Per aconseguir assegurar la permanència, Carvalhal ha recuperat Iago Aspas i Beltran, dues peces claus de l'equip, però no podrà comptar amb Marchesín i Aidoo, per lesió.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut