Els socis i sòcies amb abonament poden adquirir el Passi Barça 1r Equip 2023-24  a partir del dijous 1 de juny

Els socis i sòcies amb abonament poden adquirir el Passi Barça 1r Equip 2023-24 a partir del dijous 1 de juny

Tots els abonats i abonades a l’Spotify Camp Nou podran sol·licitar a partir de les 12 h el passi de temporada per a l’Estadi Olímpic Lluís Companys

Aquest dijous 1 de juny, a partir de 12.00 h, un cop finalitzat el període d’exclusivitat per als socis i sòcies amb abonament que hagin assistit a un 85% dels partits celebrats aquesta temporada a l’Spotify Camp Nou i per a qui ja havia sol·licitat el passi en el primer procés de compra , s’obrirà a tots els abonats i abonades el formulari per a la sol·licitud de compra del Passi Barça 1r Equip 2023-24 per a l’Estadi Olímpic de Montjuïc.

Així doncs, tots els socis i sòcies amb abonament a l’Spotify Camp Nou podran adquirir el passi per a l’Estadi Olímpic Lluís Companys de Montjuïc, o bé informar al Club que renuncien a l’opció de tenir aquest passi per a la temporada vinent, sense perdre el dret d’abonat a l’Spotify Camp Nou. El període d'adquisició d'aquests passis serà aproximadament d'un mes, o fins que se n'acabi la disponibilitat.

Aquests nous passis són un 50 per cent més econòmics dels que s’havien presentat a principis del mes de maig i és el resultat d’una decisió de la Junta Directiva després d’haver escoltat el desacord expressat pels socis i sòcies en els preus inicialment establerts en un moment molt especial i amb els inconvenients que comporta el trasllat a l’Estadi Olímpic de Montjuïc.

Així doncs, el preus queden establerts de la manera següent: Tribuna (870 €), Lateral (500 €), Córner (450 €) i Gol (360 €), uns preus que signifiquen al voltant d'un 25% menys del cost actual a l'Spotify Camp Nou.

Aquest nou inici del període de sol·licitud, i que deixa sense efecte el procés iniciat amb els preus anteriors, no representa cap canvi en l'operativa que funcionarà la temporada vinent a l'Estadi Olímpic Lluís Companys: sol·licitud de passi per zona, sense seient fix, confirmar assistència sis dies abans de cada partit, sense Seient Lliure ni entrades ni passaports infantils o sèniors.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut