El primer equip masculí, premi Culer de l'Any en una gala 100% blaugrana

El primer equip masculí, premi Culer de l'Any en una gala 100% blaugrana

Sis premis han estat lliurats a diferents personalitats i institucions amb una llarga trajectòria i vinculació al FC Barcelona

L’Auditori 1899 de l’Spotify Camp Nou ha acollit la segona edició del Premi Culer de l’Any que organitza el Diari Sport en col·laboració amb el FC Barcelona i el suport de Caixabank, on es reconeix a les persones o institucions que destaquen pel seu compromís culer al llarg de l’any o de la seva trajectòria.

En aquesta segona entrega, la primera després de la pandèmia, ja que la primera va ser el 2019 i forçosament ha calgut esperar quatre anys per a la seva continuació, s’han atorgat fins a un total de sis distincions, després dels discursos inaugurals de Rafa Yuste, vicepresident esportiu del Barça, i Joan Vehils i Lluis Mascaró nou i antic directors de l’Sport.

Joan Manuel Serrat, Premi Culer Cultural

El primer ha estat el Premi Culer Cultural que ha rebut el cantant Joan Manuel Serrat, que l’ha rebut de mans d’Aitor Moll, conseller delegat de Prensa Ibérica i d’Elena Fort, vicepresidenta de l’Àrea Institucional del Club. Serrat, que ha assegurat que “No es un atzar que el Barça hagi guanyat la lliga, és un esforç continuat” i també ha reconegut “el domini aclaparador del Barça femení”, ha rebut el primer dels sis premis.

Pau Gasol, Premi Culer Internacional

L’ha seguit Pau Gasol, guardonat amb el Premi Culer Internacional, i que ha agraït mitjançant un vídeo que al Barça “vaig aprendre lliçons i valors. Estic molt agraït al club per haver-me donat l’oportunitat d’acabar la meva carrera al club on vaig començar. Els valors del Barça sempre m’han acompanyat i els he lluït amb orgull.”

La família Gasol, representada a la gal·la pels seus pares, Agustí Gasol i Marisa Sáez, ha recollit el premi de mans d’Anna Caula, secetària general de l’Esport i l’Activitat Física de la Generalitat de Catalunya i Josep Cubells, responsable de la secció de bàsquet.

El Barça femení, Premi Culer Femení

A Pau Gasol l’ha seguit el Barça femení, reconegut amb el Premi Culer Femení i que, amb Markel Zubizarreta (mànager esportiu del futbol femení) com a representant, ha reconegut, a pocs dies de la final d’Eindhoven, que “tenim l’espineta de la temporada passada i esperem endur-nos la copa cap a casa”. Un premi, que en aquest cas, li ha entregat Sergi Guillot, director general de Prensa Ibérica i Xavier Puig, responsable del Futbol femení del Barça.

El Mago Pop, Premi Soci Culer

Després de l’actuació musical de David Ros s’ha lliurat el Premi Soci Culer a Antonio Díaz, conegut mundialment com el “Mago Pop”, que després d’aixecar el premi que li han concedit Lluis Mascaró, director d’informació esportiva de Premsa Ibérica i Josep Ignasi Macià, responsable de l’Àrea Social del Club, ha reconegut que “em fa molta il·lusió perquè sóc molt del Barça i li faria molta il·lusió al meu pare.”

Àlex Roca, Premi Culer Solidari

El penúltim guardó ha estat el Premi Culer Solidari que Alfred Bustillo, director de Patrocinis de Caixabank, li ha donat a l’atleta Àlex Roca, que en boca de la seva dona Mari Carme Maza, ha donat les “gràcies a tots els que lluiteu dia a dia perquè aquest club sigui el millor club de la història.”

El primer equip masculí, Premi Culer de l'Any

Per últim, el Premi Culer de l’Any, que dona nom a la pròpia gala, ha estat en reconeixement al primer equip de futbol masculí del Barça per la consecució de la Lliga i la Supercopa. Jordi Cruyff, director esportiu ha destacat “la unitat de l’equip. Quan caus, el més important és aixecar-te, i això ho hem fet.”

mini_BTY30D03.212

Àmplia representació blaugrana

Amb aquestes últimes paraules, i la foto de família posterior, ha acabat un acte que, a banda de tots els premiats, ha tingut una nodrida representació del Club, que ha estat la següent:

Sr. Rafael Yuste, vicepresident Primer de l’Àrea Esportiva
Sra. Elena Fort, vicepresidenta de l’Àrea Institucional
Sr. Josep Cubells, membre de la Junta Directiva responsable de la secció de bàsquet
Sr. Xavier Barbany, membre de la Junta Directiva responsable de la secció d’hoquei patins
Sr. Josep Ignasi Macià, membre de la Junta Directiva responsable de l’Àrea Social
Sr. Aureli Mas, membre de la Junta Directiva responsable de la secció de futbol sala
Sr. Xavier Puig, membre de la junta Directiva responsable del futbol femení
Sr. Enric Masip, del Gabinet de Presidència
Sr. Mateu Alemany, director de futbol
Sr. Jordi Cruyff, director esportiu
Sr. Xavier Budó, director d’Esports Professionals
Sr. Markel Zubizarreta, mànager esportiu del futbol femení
Sr. Gaby Cairo, coordinador esportiu de la secció d’hoquei patins
Sr. Edu Castro, entrenador del 1r equip d’hoquei patins
Dra. Marta Segú, directora general de la Fundació FC Barcelona
Sra. Ana Aznar, directora de l’Àrea Social
Sr. Joan Moya, director de l’Àrea de Tecnologia de la Informació

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut