El FC Barcelona adequarà l’estructura dels esports amateurs a la situació del Club

El FC Barcelona adequarà l’estructura dels esports amateurs a la situació del Club

L’entitat mantindrà totes les seccions tot i els ajustos

El FC Barcelona adequarà l’estructura dels esports amateurs a l’actual situació econòmica del Club, sense que això afecti a la supervivència de cap de les seccions. Així, l’entitat apostarà per escometre un ajust de la situació esportiva d’alguns dels primers equips, garantint sempre les millors condicions possibles per a les categories inferiors.

Aquesta decisió, de caràcter transitori, assegura la continuïtat de totes les seccions amateurs i de l’estructura tècnica que hi ha al voltant.

El Club es manté ferm en la seva aposta per la promoció de l’atletisme, el rugbi, el voleibol, el hockey herba, el hockey gel, el patinatge artístic, el bàsquet femení i el bàsquet en cadira de rodes, i continuarà treballant com fins ara en l’expansió d’aquestes disciplines entre infants i joves. Per això, no hi haurà ajustos en les categories inferiors de cap esport.

A més, el FC Barcelona avança en el projecte per instal·lar una pista de gel temporal, que estarà operativa a finals d’any. La pista ha de donar cabuda tant a l’Escola de gel, com als patinadors sobre gel blaugranes i al Barça Hockey Gel.

L’estructura dels esports amateurs compta amb uns 1.500 esportistes de totes les edats que cada setmana defensen l’escut del FC Barcelona, essent un orgull per a l’entitat.

L’adequació transitòria en els esports amateur respon únicament a la situació econòmica del Club, a la que no hi pot ser aliè cap dels seus estaments.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut