Arrenquen els Spotify Camp Nou Awards

Arrenquen els Spotify Camp Nou Awards

Els culers d’arreu del món triaran al llarg de tota la setmana el millor gol, partit, mosaic, celebració i moment viscuts a l’Estadi i entraran en el sorteig d’una samarreta molt especial

S’acosta el moment d’acomiadar l’Spotify Camp Nou tal com el coneixem. El proper diumenge 28, contra el Mallorca, l’estadi inaugurat el 1957 viurà el seu últim partit abans d’iniciar un període d’obres que durà el primer equip de futbol a jugar els seus compromisos oficials a l’Estadi Lluís Companys ubicat a la muntanya de Montjuïc.

Amb la voluntat de tancar el cercle de la millor manera possible, el web del Club engega aquest dimarts una sèrie d’enquestes diàries en què els fans culers d’arreu del món podran votar el millor gol, partit, mosaic, celebració i moments viscuts a l’Estadi al llarg de la seva història.

Aquest dimarts se celebra la primera de les cinc votacions, la que correspon al millor gol de la història de l’Spotify Camp Nou. El recordat gol de Johan Cruyff contra l’Atlètic de Madrid el 1973, la xilena de Rivaldo en l’últim minut de partit contra el València el 2001, la canonada de Ronaldinho contra el Sevilla la ‘nit del gaspatxo’ l’any 2003 i l’eslàlom de Messi contra el Getafe del 2007 són els quatre candidats al guardó.

Participa i entra en el sorteig de la samarreta del Barça-Mallorca

Dimecres s’obrirà la votació del millor partit, dijous la del millor mosaic, divendres la de la millor celebració i dissabte la del millor moment viscut a l’Estadi. Tots els guanyadors es coneixeran diumenge al matí, abans del partit contra el Mallorca.  

Entre tots els fans que hagin participat en la votació se sortejarà una samarreta molt i molt especial: la que lluiran els jugadors del FC Barcelona durant el seu partit contra el Mallorca, que serà una equipació amb el missatge al pit ‘Ple d’història. Ple de futur’.

Diumenge, vine de blaugrana!

Aquesta acció s'emmarca dins la campanya ‘Ple d’història. Ple de futur’ promoguda pel Club, que té la finalitat d'acomiadar l'Spotify Camp Nou, i també Sergio Busquets, el proper diumenge coincidint amb el partit contra el Mallorca. Per a aquest partit es convida tota l’afició culer a assistir vestida del Barça i a participar en la festa de comiat de l’Spotify.

3200X2000-PLE-BLAUGRANA-ENG

 

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut