Entrenament de recuperació a la Ciutat Esportiva

Entrenament de recuperació a la Ciutat Esportiva

Després del partit i de la celebració de la Lliga amb l'afició, els de Xavi ja treballant per a preparar el duel de dimarts a Valladolid

Això no para. El dia després de lliurar el títol de Lliga a tot el barcelonsime que va congregar-se a l'Spotify Camp Nou, el Barça s'ha tornat a posar la granota de feina i s'ha exercitat a la Ciutat Esportiva Joan Gamper. 

Sense descans, i a pensar en Valladolid

En la sessió habitual de l'endemà d'un partit, els blaugrana també han començat a preparar l'enfrontament d'aquí a només dos dies a l'Estadi José Zorrilla de Valladolid. El dimarts vinent, a partir de les 22.00h, el campió voldrà tornar a guanyar després de perdre a casa contra la Reial Societat per acostar-se una mica més a possibles premis individuals.

Per exemple, el Pitxitxi de Robert Lewandowski, que es troba una mica més a prop després del seu gol d'ahir, o el Zamora de Ter Stegen, que no sembla perillar tot i els dos gols encaixats. A més, encara hi ha la possibilitat d'assolir alguns registres defensius tant de la història del club com del futbol europeu.

Tots els jugadors disponibles del primer equip han realitzat aquesta sessió d'entrenament al camp Tito Vilanova de la Ciutat Esportiva.

 

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut