Biblioteques de Barcelona organitza l'itinerari teatralitzat

Biblioteques de Barcelona organitza l'itinerari teatralitzat "El Barça i les Corts"

Biblioteques de Barcelona, mitjançant la Biblioteca de les Corts-Miquel Llongueras, està portant a terme una nova iniciativa per a la difusió de la història del Futbol Club Barcelona i de la seva relació amb el barri de les Corts

Dins de la 9a edició del cicle "Conèixer Les Corts" s'organitza un itinerari teatralitzat per a famílies amb infants a partir dels 7 anys. Els itineraris són de franc i amb inscripció prèvia.

L'itinerari El Barça i Les Corts tindrà lloc Dissabte 20 de maig a les 11 h, i partirà des del carrer Numància cantonada amb Travessera de les Corts, antiga ubicació del Camp de les Corts. Diferents personatges de l'època explicaran als més petits com es va crear el Futbol Club Barcelona, on jugava el Barça abans de construir el Camp Nou o quan va ser el primer partit de l'equip femení. Per descobrir que el Barça i les Corts tenen molta història en comú.

La Biblioteca Les Corts-Miquel Llongueras

La Biblioteca les Corts-Miquel Llongueras, inaugurada l'any 2000, pertany a la xarxa de Biblioteques de Barcelona i disposa d'un espai de lectura de l'esport i del Barça. El centre d'interès FC Barcelona neix arran de la col·laboració entre el Futbol Club Barcelona i la Biblioteca Les Corts - Miquel Llongueras. Fruit d'aquesta col·laboració, la biblioteca ofereix, amb aquest centre d'interès plenament blaugrana, continguts relacionats amb les diverses seccions esportives, les personalitats i amb la vida i els esdeveniments més rellevants del passat pel club des dels orígens fins a l'actualitat.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut