El Barça Atlètic es fa la fotografia oficial amb el president Laporta

El Barça Atlètic es fa la fotografia oficial amb el president Laporta

El filial blaugrana ha realitzat la tradicional sessió fotogràfica a l’Estadi Johan Cruyff corresponent a la temporada 2022/23

El Barça Atlètic ha viscut una jornada especial aquest dimarts al matí. L’Estadi Johan Cruyff s’ha convertit per un dia en un set fotogràfic on el filial blaugrana s’ha fet la tradicional fotografia oficial de la temporada 2022/23. 

El president Joan Laporta ha estat envoltat de tota la plantilla del Barça Atlètic – en excepció de Román Vega que es troba convocat amb la selecció argentina per disputar el Mundial sub20 -, encapçalada per l’entrenador, Rafa Márquez, i amb tots els membres de l’staff. La fotografia també ha comptat amb la presència del president del filial blaugrana, Jordi Casals, el directiu del Futbol Formatiu, Joan Soler, el director del Futbol Formatiu, José Ramon Alexanco, i el coordinador del Futbol Formatiu, Toni Hernández. 

Un cop finalitzada la sessió fotogràfica el Barça Atlètic s’ha entrenat al camp 3 de la Ciutat Esportiva per seguir preparant el partit d’aquest dissabte davant La Nucía (19:30h). Els blaugranes els resten dues jornades per finalitzar la Lliga de la Primera Federació i se situen quarts classificats en posicions de Play-off. De fet, si sumen un punt dels sis que resten disputaran la promoció d’ascens. Aquest dissabte tindran la primera oportunitat per fer-ho si puntuen en una sortida exigent com La Nucía, que està immers en la lluita per mantenir la categoria. 

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut