La convocatòria per a un derbi decisiu
Ofert per

La convocatòria per a un derbi decisiu

Els blaugranes es desplacen fins al RCDE Stadium per disputar una jornada que els pots coronar com a campions de Lliga

Un derbi vibrant i amb molt en joc. El Barça reprèn el camí de la Lliga al camp de l'Espanyol amb l'objectiu de certificar el títol. No serà una tasca fàcil, ja que els blanc-i-blaus lluiten per sortir de posicions de descens. D'aquesta manera, es preveu un duel carregat d'emoció i pel qual Xavi Hernández ha donat a conèixer els protagonistes culers, en què destaca l'alta mèdia de Sergi Roberto

Així doncs, aquesta és la llista formada per 22 barcelonistes que ha dissenyat el tècnic de Terrassa per al partit de diumenge 14 de maig a les 21 hores: Ter Stegen, R. Araujo, Sergio, O. Dembélé, Pedri, Lewandowski, Ansu Fati, Ferran, Iñaki Peña, Christensen, Marcos A., Jordi Alba, Kessie, S. Roberto, F. De Jong, Raphinha, Kounde, Eric, Balde, Gavi, Pablo Torre i Arnau Tenas.

 

Darrer entrenament a la Ciutat Esportiva 

Per acabar de perfilar els detalls d'aquest matx, els homes de Xavi Hernández han saltat a la gespa del camp Tito Vilanova de la Ciutat Esportiva. Tot en un dia previ que també ha tingut la roda de premsa de l'entrenador culer i la tradicional trobada de tècnics a l'escenari del partit.

Trobada de tècnics a l'RCDE Stadium

Després de l'entrenament, Xavi Hernández s'ha desplaçat fins a l'escenari del partit d'aquest diumenge per trobar-se amb Luis García, tècnic de l'Espanyol. Els dos místers s'han fet la tradicional fotografia conjunta com a tret de sortida d'un derbi de campionat. 

 

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut