GOG - Barça: Dolça victòria per obrir els quarts (30-37)

GOG - Barça: Dolça victòria per obrir els quarts (30-37)

Els blaugranes s'han endut un valuós triomf de Dinamarca gràcies a la gran feina defensiva i ofensiva

El Barça s'ha presentat als quarts de final de la Champions amb pas victoriós. Els blaugranes han derrotat amb claredat el GOG (30-37) en el primer capítol d'aquest duel. A Dinamarca, l'engranatge culer ha funcionat a la perfecció, tant en la faceta defensiva com en l'ofensiva. Cindric ha estat el màxim realitzador culer en un partit de clar color blaugrana de principi a fi. 

Cindric i Nielsen han copsat focus en un inici enèrgic al Jyske Bank Arena. Un pavelló amb un ambient ensordidor que ha viscut igualtat. Però, els culers han començat a marcar el ritme del matx i, consegüentment, han fabricat els primers avantatges. No molt amplis. Un +3 ha estat la primera màxima diferència davant el conjunt danès. Només capaç de fer mal a través dels llançaments de la llarga distància. Un argument poc efectiu per contrarestar l'efectivitat i la superioritat barcelonistes. 

Domini culer

Amb els gols de Richardson i Ludovic Fabregas, els de Carlos Ortega han agafat més embranzida. Exhibint també un sensacional treball defensiu, el Barça ha obert més marge passat l'equador de la primera part. Un +5 ha estat la principal prova del bon esdevenir culer a Odense. Una ciutat danesa que ha continuat presenciant la velocitat i la intensitat visitant. Així com, el control del marcador. 15-19 a la conclusió de la primera meitat. 

Sentencien el partit

Els blaugranes han continuat marcant el compàs d'aquests quarts de final. El GOG ha intentat reaccionar, però ha vist com el Barça ho tallava de soca-rel. D'aquesta manera, ha anat sempre a remolc i ha estat testimoni de l'àmplia escletxa que han construït els culers. Còmodes i trobant els forats en la defensa danesa, han dibuixat un incontestable +8. La maquinària ha continuat engranada i ha posat la directa cap a la victòria, cap a deixar una eliminatòria molt propícia. 

Els locals s'han negat a donar el braç a tòrcer i han retallat dígits a l'electrònic. Ràpidament, els de Carlos Ortega han reaccionat i han tornat a dominar gràcies a les aturades de Pérez de Vargas. Un final de vertigen, marcat per la fam culer, ha tancat el marcador en un dolç 30-37. Encara queda la tornada al Palau Blaugrana, però els de Carlos Ortega han fet un pas de gegant per acostar-se a la Final Four. El dijous 18 de maig a les 20.45 hores, el temple culer dictaminarà sentència. 

FITXA DEL PARTIT

GOG, 30
Barça, 37

GOG: Thulin (-), Pytlick (2), Olsen (4), Jørgensen (5), Madsen (9), Tollbring (6) i Rasmussen (2) -set inicial- Dorgelo (-), Clausen (), Pedersen (2), Jakobsen (-), Cehte (-), Legér (-)
Barça: Nielsen (-), Ludovic Fabregas (5), Dika Mem (4), Thiagus Petrus (-), Aleix Gómez (2), N'Guessan (4) i Wanne (4) -set inicial- Pérez de Vargas (-), Cindric (8), Frade (1), Richardson (4), Janc (2), Carlsbogard (-), Makuc (2), Martí Soler (-)

Parcials: 2-3; 5-7; 8-11; 11-15; 14-17; 15-19 // 17-23; 20-25; 22-29; 25-31; 27-34; 30-37

Àrbitres: Arthur Brunner i Morad Salah

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut