Què ha de passar per guanyar la Lliga aquesta jornada?

Què ha de passar per guanyar la Lliga aquesta jornada?

El Barça té la possibilitat de ser campió de forma matemàtica aquest cap de setmana. Però, què ha de succeir per a fer-ho realitat?

Després de 33 jornades, ha arribat el primer moment de la temporada en el qual un equip pot proclamar-se campió de la Lliga, i aquest equip és el Barça de Xavi Hernández. Amb 26 victòries, quatre empats i només tres derrotes, i amb un balanç de 60 gols a favor i només 11 en contra, els blaugrana s'han demostrat com el millor equip i el més regular de la competició.

Això ha derivat en que aquest diumenge 14 de maig poden ser campions de forma matemàtica quan encara quedin quatre jornades per disputar-se. Per tal que això succeeixi, han de passar una d'aquestes dues coses:

Que Madrid i Atlètic punxin...

Si els dos equips madrilenys es deixen punts, el Barça serà campió sense jugar. El Madrid és el que juga abans, concretament dissabte a les 21.00h, a casa i contra el Getafe, que amb el sempre competitiu José Bordalás a la banqueta busca sortir de les posicions de descens.

Si els d'Ancelotti no guanyen, el barcelonisme també haurà d'estar pendent de l'Elx-Atlètic de Madrid del diumenge a les 16.15h. En cas que els matalassers també es deixessin punts en la seva visita al camp del cuer, el Barça ja seria campió sobre les 18.00h de la tarda, tres hores abans del seu partit al RCDE Stadium de Cornellà.

mini_fcb espanyol

... o que el Barça guanyi el derbi

El que sí que és innegable és que si els blaugrana són capaços de treure els tres punts al camp de l'Espanyol seran campions. Com el partit dels culers és el diumenge a les 21.00h ja se sabran els resultats dels seus dos perseguidors.

Aleshores, els de Xavi Hernández sortiran a la gespa sabent si necessiten guanyar per ser campions o si, per contra, ja ho són des de fa unes hores.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut