El 49è títol estatal consecutiu del Barça d'handbol

El 49è títol estatal consecutiu del Barça d'handbol

El Barça d’handbol no perd una competició espanyola des de la derrota a la Copa del Rei del 2013

La ratxa del Barça d’handbol no s’atura. L’equip blaugrana ha tornat a celebrar un títol, aquest cop la Copa del Rei de Santander, i es torna a coronar com l’autèntic dominador de les competicions estatals. Perquè els culers sumen un total de 49 títols de forma consecutiva a Espanya i se situen a només 1 de la xifra rodona dels 50.

Ja haurà de ser la propera temporada, però, perquè la Lliga ja està guanyada, igual que la Copa Asobal i la Supercopa de Catalunya, i l’únic repte que queda és la Champions.

D’aquesta manera, el Barça acumula una dècada d’èxits gloriosos estatals, ja que no perd des de la Copa del Rei del 2013. Des de llavors, 11 Lligues, 10 Copes del Rei, 10 Copes Asobal, 9 Supercopes d’Espanya i 9 Supercopes Catalunya.

27a Copa del Rei, 10a consecutiva 

Després de la final de Santander contra el Logronyo, l’equip de Carlos Ortega ha sumat a les seves vitrines el 27è títol de la història de la secció. I, com dèiem, 10 d’aquesta últimes Copes han arribat de forma consecutiva, ja que des de Pamplona 2014 que el Barça guanya sempre aquesta competició.

També és la desena del capità, Gonzalo Pérez de Vargas, així com d’Aitor Ariño, que no ha pogut disputar aquesta fase final de la Copa per lesió. Per contra, és la primera de Nielsen, Carlsbogard, Pol Valera i Wanne.

Cinquè títol de la temporada

Amb aquesta Copa del Rei, els de Carlos Ortega sumen un nou títol aquesta temporada. Ja han guanyat la Supercopa Catalana, la Supercopa Ibèrica, la Copa Asobal, la Lliga i la Copa del Rei. Ara, a l’horitzó, només hi ha un únic repte: arribar a la Final Four de la Champions i lluitar per guanyar-la.

El Cadet A, campió de la Minicopa

El Cadet A del Barça d’handbol també ha celebrat un títol aquests dies a Santander. L’equip formatiu ha superat l’Ademar León a la final (17-24) i s’ha proclamat campió de la Minicopa. A banda dels lleonesos, els blaugrana han derrotat el Torrelavega (14-37), el Guadalajara (19-52) i el Valladolid (23-45).

D'aquesta manera, el trofeu aconseguit al Palacio de los Deportes també suposa el desè títol de Minicopa en el palmarès culer que, a més, ha arribat a 14 finals en les 16 edicions disputades.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut