Eldense - Barça Atlètic: Remuntada per seguir imbatibles (2-2)

Els blaugranes han empatat un 2-0 en contra davant el segon classificat de la Lliga per sumar el 13e partit consecutiu sense perdre

El Barça Atlètic ha aconseguit sumar un punt de molt de mèrit al Nou Pepico Amat, el feu de l’Eldense, el segon classificat. Els locals s’havien posat 2-0 a la mitja part, però després d’una gran segona meitat, els de Rafa Márquez han marcat dos gols en sis minuts per igualar el matx.

Amb aquest resultat, el Barça continua tercer classificat a sis punts de sortir de posicions de play-off i a quatre del segon, a falta de tres partits per acabar la temporada regular.

L’Eldense es posa per davant

Primera part molt intensa dels dos conjunts, on des del primer minut ja es respirava un ambient de partit gran a Elda. I la primera ocasió clara l’han tinguda els homes de Rafa Márquez, però el xut d’Estanis Pedrola ha sortit per damunt del travesser. El de Cambrils havia intentat la seva acció “marca de la casa” després d’una bona combinació entre Casadó i Carbonell.

Però les males notícies han arribat amb la diana de Mario Soberón, que ha avançat els locals amb una gran rematada al minut 30. Els culers rebien un cop ben fort a menys d’un quart pel final de la primera part.

I quan semblava que el Barça Atlètic estava més a prop de l’empat, Cris Montes ha marcat el 2-0 a l’última jugada del primer temps, culminant un contracop local després d’un possible penal no assenyalat sobre Luismi Cruz.

No han deixat de creure

A la represa, el Barça Atlètic ha posat el peu sobre l’accelerador i això s’ha notat damunt la gespa. I és que al minut set de la segona part Roberto ha rematat de cap al travesser després d’una bona centrada d’Álvaro Núñez. Però a la següent ja no ha perdonat el davanter andalús i ha aprofitat un refús dins l’àrea per retallar distàncies a l’electrònic (1-1, min. 60).

Els blaugranes havien canviat totalment el guió del partit, i sis minuts després del primer gol, ha arribat el segon! Ha estat Luismi Cruz, qui amb una gran rematada ha posat l’empat a dos al marcador. Després del gol blaugrana, Márquez ha donat entrada a Lamine Yamal que s’ha convertit en el jugador més jove de la història en debutar amb el filial.

Abans del final del partit, Dionkou ho ha intentat des de molt lluny, però el seu xut ha sortit per sobre de la porteria de Stamatakis. Al final del partit, els blaugranes han sumat un punt d’or després d’empatar 2-2.

CD Eldense, 2
Barça Atlètic, 2

CD EldenseStamatakis, González, Capó (Cristian López, min. 74), Hernández, Toni Abad, Jorquera, Núñez, Ortuño (Pardo, min. 74), Montes (Álex Bernal, min. 60), Nieto (Juanto Ortuño, min. 74) i Soberón (Jesús Clemente, min. 54).

Barça Atlètic: Arnau Tenas, Álvaro Núñez, Dionkou, Chadi Riad, Roman Vega (Txus Alba, min. 84), Carbonell, Marc Casadó, Moha (Zalaya, min. 84) Estanis Pedrola (Juanda, min. 67), Roberto (Pocho Román, min. 90) i Luismi Cruz (Lamine Yamal, min. 67).

Gols: 1-0, Mario Soberón (min. 30); 2-0, Cris Montes (min. 45); 2-1, Roberto Fernández (min. 60); 2-2, Luismi Cruz (min. 66).

Àrbitre: José David Martínez Montalbán. Ha amonestat a Roman Vega i Dionkou del Barça Atlètic i a Cristian López de l’Eldense.