JUGUEM A MONTJUÏC: Temporada 23/24. Estadi Olímpic Lluís Companys

JUGUEM A MONTJUÏC: Temporada 23/24. Estadi Olímpic Lluís Companys

Rebaixa d’un 50% en els preus inicials dels passis de la temporada vinent a Montjuïc

La Junta Directiva del FC Barcelona ha acordat una reducció del 50% dels preus dels passis per a la temporada vinent 2023/24 a l’Estadi Olímpic Lluís Companys en relació amb els preus anunciats inicialment, segons ha assenyalat la vicepresidenta institucional Elena Fort, en l’exposició efectuada per donar a conèixer els temes tractats en la reunió directiva d’aquest dijous.

L’acord principal ha estat l’aprovació de rebaixar un 50% els preus que s’havien presentat a començaments del mes de maig per l’adquisició dels passis de temporada a Montjuïc. Amb aquesta decisió els preus queden establerts de la manera següent: Tribuna (870 €), Lateral (500 €), Córner (450 €) i Gol (360 €), uns preus que signifiquen al voltant d'un 25% menys del cost actual a l'Spotify Camp Nou, uns preus que signifiquen al voltant d'un 25% menys del cost actual a l'Spotify Camp Nou.

Segons la vicepresidenta blaugrana, "des que es van fixar els primers preus, que responien a unes exigències econòmiques davant un any dur, el Club es va proposar treballar amb la possibilitat de poder reajustar els preus". Elena Fort ha assenyalat que el Club ha escoltat els seus socis i sòcies, que han exposat el seu desacord en els preus establerts en un moment molt especial i amb els inconvenients que comporta el trasllat a l’Estadi Olímpic de Montjuïc. 

Mapa Nous preus CAT Mont

Correspondre a l’esforç dels socis, sòcies i afició blaugrana

El Club entén l’esforç que se li està demanant al soci, sòcia i afició culé i vol correspondre aquest esforç amb aquest reajustament de preus, que representa que el Club haurà de compensar la xifra estimada de pèrdues que suposa la disminució d’aquest ingrés, i que caldrà equilibrar-ho amb noves vies d’ingressos que el Club ja està treballant.

Nou inici del període de sol·licitud

Amb aquesta rebaixa de preus, queda sense efecte el procés anterior d’adquisició dels passis Barça 1er equip 2023/24 i s’iniciarà novament la setmana vinent el procés d’adquisició amb els nous preus que ha establert la Junta Directiva.

Totes aquelles sol·licituds que s’han fet fins avui queden anul·lades i caldrà efectuar novament la petició de compra a partir del dimarts 30 de maig. A partir d’aquest dia, s’obrirà un període de prevenda exclusiva de 48 hores per aquells socis i sòcies amb abonament, que hagin assistit aquesta temporada a un mínim del 85% dels partits de l’Spotify Camp Nou, als que caldrà sumar també a aquells socis i sòcies que ja havien fet la seva sol·licitud de passi en el primer procés de compra.

Un cop acabat aquest període d’exclusivitat, el dijous 1 de juny, s’obrirà la venda dels passis de l’estadi de Montjuïc a la resta d’abonats i abonades, amb els nous preus que s’han establert.

Aquest nou inici del procés de sol·licitud no representa cap canvi en l'operativa que funcionarà la temporada vinent a l'Estadi Lluís Companys: sol·licitud de passi per zona, sense seient fix, confirmar assistència sis dies abans de cada partit, sense Seient Lliure ni entrades ni passaports infantils o sèniors.

 

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut