El Barça podria ser campió de Lliga la pròxima jornada

El Barça podria ser campió de Lliga la pròxima jornada

La derrota del Reial Madrid al camp de la Reial Societat obre la possibilitat que els blaugrana es proclamin vencedors en la jornada 34

La jornada de dimarts a la Lliga no hauria pogut ser millor per als interessos del Barça. Primer de tot, per la mateixa victòria dels culers, amb un gol en els últims minuts de Jordi Alba que ha aconseguit trencar la resistència de l'Osasuna (1-0).

Però poc després d'acabar el partit n'ha començat un altre d'interés culer, el Reial Societat-Reial Madrid que s'ha disputat al Reale Arena de Donosti. Als voltants de les 12 de la nit s'ha confirmat la derrota merengue per 2-0 amb els gols de Take Kubo i Barrenetxea que ha obert un escenari diferent de cara a la jornada vinent.

Pendents de l'Atlètic de Madrid

Perquè ara, el Barça sap que podria ser matemàticament campió el cap de setmana del 13 i 14 de maig. Abans d'això, cal tenir en compte el partit que l'Atlètic de Madrid juga aquest mateix dimecres a casa contra el Cadis. Si els matalassers aconsegueixen guanyar-lo es posarien per davant del seu rival ciutadà i ocuparien la segona plaça, amb 13 punts menys que el Barça.

Si això succeeix, s'arribarà a la jornada 34 amb el Barça sabent que el diumenge 14 de maig podria ser campió si es compleix una de les dues opcions: la primera seria que l'Atlètic de Madrid no guanyés a Elx a partir de les 16.15h, i la segona, si els de Simeone treuen els tres punts, el Barça hauria de guanyar al RCDE Stadium en el derbi barceloní.

La propera jornada, amb moltes possibilitats de ser campions

Això seria si l'Atlètic de Madrid guanya aquest dimecres, però si no ho fa, el Reial Madrid es mantindria en la segona posició, amb 14 punts menys que els culers. En aquest cas, el Barça podria ser oficialment campió el dissabte dia 13 si els merengues ensopeguen al Santiago Bernabéu contra el Getafe.

Però si els d'Ancelotti guanyessin, tornaria a traspassar la possibilitat al Barça, que podria celebrar el títol amb una victòria al camp de l'Espanyol. En tot cas, i sigui quin sigui el final, el títol de Lliga cada vegada té més color blaugrana.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut