Comunicat del FC Barcelona

Comunicat del FC Barcelona

Malgrat que té contracte fins al 2024, Mateu Alemany ha traslladat al president del FC Barcelona, Joan Laporta, la intenció d'iniciar un nou projecte professional

El director de futbol del FC Barcelona, Mateu Alemany, es desvincularà del Club el proper 30 de juny per iniciar un nou projecte professional.

Malgrat que té contracte fins al 2024, Mateu Alemany ha traslladat al president del FC Barcelona, Joan Laporta, la intenció d'iniciar un nou camí, però garantint que completarà amb l'entitat tot el mercat d'estiu.

Així, malgrat que es desvincularà del Club l'1 de juliol, gràcies a un acord amistós, Mateu Alemany s'ha compromès a tancar totes les operacions del primer equip aquest estiu, encara que n'hi hagi alguna que es faci en el darrer instant del mercat.

La incorporació de Mateu Alemany en l'estructura del primer equip, quan Joan Laporta va guanyar les passades eleccions, ha permès al FC Barcelona tancar operacions que semblaven impossibles i dotar l’entrenador d'equips competitius, dins dels problemes econòmics que encara arrossega. El president Laporta ha acceptat aquesta marxa pel compromís de Mateu de conduir el mercat d'estiu fins a la darrera operació, i poder ser consultat quan el Club ho requereixi.

El FC Barcelona informarà en breu dels canvis en l'estructura de l'executiva del futbol un cop anunciat l'adeu de Mateu Alemany.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut