El Wolfsburg, el rival a la final d'Eindhoven

El Wolfsburg, el rival a la final d'Eindhoven

Les blaugranes hauran d'enfrontar-se a l'equip històric alemany bicampió d'Europa

El FC Barcelona ja coneix el rival per a la final de la Champions Legue 2022/23 a Eindhoven el pròxim 3 de juny: serà el Wolfsburg. El conjunt alemany ha guanyat el partit de tornada de les semifinals davant de l'Arsenal a l'Emirates Stadium, aquest dilluns. Les de Tommy Stroot han aconseguit la classificació després d'un duel molt disputat on s'ha necessitat la pròrroga per a decidir-se. Finalment, s'ha imposat el conjunt alemany per 2-3 amb un 4-5 al recompte final.

Així doncs, catalanes i alemanyes es veuran les cares el pròxim 3 de juny a les 16.00 hores al Philips Stadion d'Eindhoven per decidir qui es coronarà com a campiones d'Europa.

El rival

No és la primera vegada que el Wolfsburg arriba a la final de la Champions. L'equip alemany ha arribat en cinc ocasions de les quals n'ha guanyat dues, i de manera consecutiva, en les temporades 12/13 i 13/14. La darrera final la va disputar el 2020 contra el Lyon en derrotar el Barça a les semifinals i des d'aleshores no n'ha tornat a jugar cap.

Aquesta temporada les d'Stroot han firmat una gran competició. A la fase de grups van quedar primeres amb 4 victòries i dues derrotes. Als quarts de final van haver de derrotar el tot poderós PSG. De fet, les franceses no li van posar les coses fàcils, ja que el Wolfburg es va classificar per la mínima amb un 1-2 en el marcador final. I finalment, les alemanyes han hagut de derrotar un Arsenal que li ha complicat la classificació des del primer minut de l'eliminatòria. Ara bé, finalment, el conjunt històric s'ha acabat imposant a les angleses després del 2-2 a l'anada i el 2-3 a la tornada amb pròrroga inclosa.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut