Barça - Osasuna: L’esprint final comença a l'Spotify Camp Nou

Barça - Osasuna: L’esprint final comença a l'Spotify Camp Nou

Després del triomf contra el Betis, els blaugranes volen tornar a aconseguir una victòria a casa per mirar de sentenciar pràcticament el títol

Amb l'arribada del mes de maig, el Barça arrenca el tram final de temporada amb un objectiu clar: alçar-se amb el títol de Lliga com més aviat millor. Per aconseguir-ho, els blaugranes hauran de sumar en els següents duels començant pel d'aquest dimarts. Els homes de Xavi Hernández reben l'Osasuna (19.30 hores) a l'Spotify Camp Nou en una jornada intersetmanal clau per donar un passet més cap al trofeu de campions.

Els culers arriben amb la moral ben alta després de la victòria contra el Betis (4-0) del passat dissabte, però el conjunt pamplonès no li posarà les coses fàcils. Els homes d'Arrasate ja van plantar cara a la primera volta, però finalment, el Barça es va acabar imposant (1-2) amb un gol de Raphinha al minut 85, després de remuntar l'1-0 inicial.

Com al·licient, en aquesta jornada, el FC Barcelona disputa el partit abans que el seu perseguidor, el Real Madrid. Per tant, una victòria dels blaugranes ampliaria la distància a la taula de classificació i obligaria al conjunt blanc a no punxar si vol continuar dins de la lluita pel títol.

El Barça amb tot

Amb l'excepció de la baixa de Sergi Roberto, el tècnic egarenc compta amb tot l'equip al complet per afrontar el tram final de temporada. Amb la tornada de Christensen i Dembele la jornada passada, l'equip gairebé ha buidat la infermeria per encarar el tram decisiu amb tot l'armament.

Començant pel duel d'aquest dimarts, Xavi Hernández ha decidit comptar convocar als 22 futbolistes següents: Ter Stegen, R. AraujoSergio, O. Dembélé, Pedri, Lewandowski, Ansu Fati, Ferran, Iñaki PeñaChristensenMarcos A., Jordi Alba, Kessie, F. De Jong, Raphinha, Kounde, Eric, BaldeGavi, Pablo Torre, Arnau Tenas i Lamine Yamal.

Setmana de doble repte per l'Osasuna

En una mateixa setmana, el conjunt pamplonès s'enfronta als dos equips més en forma de la competició: aquest dimarts al Barça en el duel lliguer i el dissabte contra el Real Madrid a la final de la Copa del Rei. Setmana intensa pels d'Arrassate que, d'una banda, buscaran la victòria en Lliga després de perdre contra la Real Societat la passada jornada per acostar-se a les posicions europees. I, d'altra banda, també té posada la mirada en l'opció d'aixecar un títol de primera per primer cop a la seva història.

Amb tots aquests condicionants, el conjunt vermell s'enfrontarà al Barça amb la baixa de Darko Brasanac i l'absència d'Abde. A més, David Garcia és dubte per una luxació a l'envà nasal que va fer-se el dimecres passat.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut