Lamine Yamal:

Lamine Yamal: "Estic molt feliç per aquest rècord, però espero batre'n més"

Abans de l'entrenament de recuperació, el jove futbolista de 15 anys, que s'ha convertit en el culer més jove en debutar a la Lliga, parla del que va sentir a l'Spotify Camp Nou contra el Betis

Lamine Yamal ja forma part de la història del FC Barcelona. Contra el Betis, el jove futbolista es va convertir, amb 15 anys, 9 mesos i 16 dies, en el jugador més jove en debutar a la Lliga amb el Barça

Una nit molt especial per al de Mataró que, hores després, la recorda d'aquesta manera: "Vaig sentir moltes emocions juntes. Quan vaig saltar al camp em va impressionar veure l'Spotify Camp Nou. Però, a poc a poc, van marxar tots els nervis i vaig intentar estar el més còmode possible. Els meus companys també em van ajudar molt i els hi agraeixo. Estic molt feliç per poder tenir aquest rècord, però espero poder batre'n més".

Unes declaracions que ha fet abans de l'entrenament de recuperació del primer equip, als jardins de La Masia, quan el futbolista ha atès als mitjans oficials del Club per parlar d'aquest debut. "Xavi em va dir que agafés confiança amb les primeres passades i, que si podia, que encarés i fes el que feia sempre. Això és el que vaig intentar. El meus companys també m'ho van dir i, quan vam acabar, em van felicitar", ha explicat, a més d'afegir: "Ho dedico a tots els meus familiars, amics i a tots els que han estat amb mi des del principi". 

 

A més a més, preguntat pel seu estil de joc, Lamine Yamal assegura que "dins del terreny de joc estic més còmode a l'extrem dret" i es defineix "com un jugador que, a partir de tres quarts de camp, és creatiu i amb força habilitat".

Recuperació a la Ciutat Esportiva

Hores després de la victòria contra el Betis, amb tres punts que permeten al Barça acaronar la Lliga, els de Xavi Hernández han trepitjat la gespa del camp Tito Vilanova per dur a terme una sessió d'entrenament post partit.

 

S'ha incorporat a l'equip Julián Araujo, del Barça Atlètic. També ha entrenat Pocho, del filial blaugrana, a més del ja esmentat Lamine Yamal.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut