Immillorables retorns per a Christensen i Dembélé

El central ha tornat amb gol després de 37 dies sense jugar, mentre que el francès ha tingut 20 minuts després de 90 dies absent

Nit rodona per al FC Barcelona a l’Spotify Camp Nou. A la decisiva victòria contra el Betis se li ha d’afegir també un doble retorn en clau de futbolistes fonamentals per a Xavi Hernández: Andreas Christensen i Ousmane Dembélé.

Christensen: retorn amb gol

El central danès ha estat titular i ha signat el gol que ha obert el comptador blaugrana contra el Betis. Una rematada de cap feia l’1-0 i suposava també la primera diana del ‘15’ com a jugador del FC Barcelona. D’aquesta manera, després de 37 dies lesionat -va caure amb la selecció danesa, dies després del Clàssic de Lliga a l’Spotify Camp Nou (2-1)- el defensa ha pogut gaudir d’un retorn somiat amb gol inclòs. Ha estat substituït per Marcos Alonso al minut 59.

Dembélé: 20 minuts de joc de perill constant

Ousmane Dembélé, per la seva banda, ha entrat al minut 73 en el lloc de Raphinha, autor d’un gol i una assistència, i ha pogut gaudir d’uns 20 minuts en què ha pogut recuperar certes sensacions perdudes. Ha generat perill constant i ha estat a punt de signar també el seu gol. No jugava des d’un Girona-Barça disputat el 28 de gener, ara fa 90 dies.