Barça - Betis: Factor Spotify Camp Nou per acostar la Lliga

Barça - Betis: Factor Spotify Camp Nou per acostar la Lliga

Després de caure a Vallecas, els blaugranes encadenen ara dos partits seguits a casa per mirar de sentenciar pràcticament el títol

El Barça rebrà el Betis aquest dissabte a l’Spotify Camp Nou amb un objectiu molt clar: refer-se de la derrota a Vallecas del passat dimecres i sumar tres punts que acostin la Lliga encara una mica més, en el que serà el primer dels dos partits seguits a casa en quatre dies de diferència. Els homes de Xavi Hernández continuen líders a 11 punts del Reial Madrid, però varen perdre l’oportunitat de posar-se a 14. Ara, a falta de set partits perquè acabi la Lliga, cada punt és clau per acostar-se al 27è títol de Lliga.

Per aconseguir l’objectiu primer s’haurà de superar a un Betis entrenat per Manuel Pellegrini. Els andalusos ja van ser capaços d'endur-se una victòria a l’Spotify Camp Nou la temporada passada amb un solitari gol de Juanmi. Però els últims tres partits entre culers i bètics es tradueixen en tres victòries blaugranes.

cinI és que els culers van superar al Betis la temporada passada al Benito Villamarín amb un gol agònic de Jordi Alba que va sentenciar la classificació per la Champions (1-2). Mentre que aquesta temporada, el Barça ha superat dos cops als andalusos, a l’anada de les semifinals de la Supercopa d’Espanya, amb victòria als penals, i a la Lliga amb gols de Rapinha i Lewandowski. Els tres partits han estat molt igualats.

Tornen Dembélé i Christensen

Bones notícies per Xavi Hernández, ja que recuperarà a dos jugadors molt importants com són Ousmane Dembélé i Andreas Christensen. Els dos jugadors tornen a la convocatòria després d'estar lesionats. El francès fa tres mesos que no juga amb el Barça, mentre que el danès va caure lesionat fa un mes amb la seva selecció.

La convocatòria la formen: Ter Stegen, R. Araujo, Sergio, O. Dembélé, Pedri, Lewandowski, Ansu Fati, Ferran, Iñaki Peña, Christensen, Marcos A, Jordi Alba, Kessie F, De Jong, Raphinha, Kounde, Eric, Balde, Gavi, Pablo Torre, Arnau Tenas i Lamine Yamal.

L’últim ball d’una llegenda bètica

Els sevillans arribaran a l’Spotify Camp Nou amb la necessitat de guanyar per no sortir de les posicions europees. I és que el Betis només ha guanyat un dels seus últims cinc partits, cosa que l’ha deixat sisè classificat de la Lliga, a nou punts de la Reial Societat (va guanyar ahir) que marca la zona Champions i a tres de l’Athletic Club.

A més, serà un partit especial per a una llegenda bètica, ja que Joaquín visitarà per últim cop l’Spotify Camp Nou. El capità del Betis, que va anunciar la seva retirada el passat 19 d’abril, ha disputat 29 partits davant el Barça on ha marcat sis gols i ha sumat també sis victòries.

Manuel Pellegrini, l’entrenador xilè del Betis, tindrà dues baixes importants: la de Fekir i la de Borja Iglesias. El francès va patir una lesió del lligament creuat anterior del genoll esquerre en el partit davant l’Elx del passat mes de febrer i es perdrà el que resta de temporada. Mentre que "el Panda" ha caigut de la convocatòria a última hora.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut