Llegendari: La quarta final de Champions en cinc anys!

Llegendari: La quarta final de Champions en cinc anys!

El Barça fa història en assolir la tercera final de la Lliga de Campions consecutiva

Després de desfer-se del Chelsea en un apoteòsic Spotify Camp Nou, el Barça Femení serà a la final del 3 de juny a Eindhoven. Les blaugrana han fet bo el 0-1 de l'anada i tot i empatar a 1 a la tornada, seran un dels dos equips que es jugui la gloria europea.

Es tracta de la quarta vegada en cinc anys i la tercera de forma consecutiva que les blaugrana arriben al partit decisiu, fet que cap altre club ha assolit en el darrer lustre. D’aquesta manera l’equip fa més gran la seva llegenda. 

La seva primera final va ser el 2019, a Budapest, on l’Olympique de Lyon es va imposar amb claredat. Dues temporades més tard, el Barça aixecava la seva primera Copa d’Europa al cel de Göteborg en golejar precisament el Chelsea (0-4), a qui ha tornat a superar avui. Ara fa un any, però, es quedava amb la mel als llavis en caure de nou amb l’Olympique de Lyon a Torí. Als Països Baixos buscarà la seva segona corona davant d’Arsenal o Wolfsburg.

Només tres clubs més han arribat a quatre finals des que es denomina Lliga de Campions (2009): Olympique Lyon i Wolfsburg. 

Entre les jugadores blaugrana que afrontaran la seva quarta final de Champions hi ha Sandra Paños, María León, Marta Torrejón, Mariona Caldentey, Alexia Putellas, Patri Guijarro, Aitana Bonmatí, Asisat Oshoala i Gemma Font. 

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut