Ferran Torres entra en un club molt selecte

Ferran Torres entra en un club molt selecte

Amb el seu gol contra l'Atlètic de Madrid, el valencià iguala un registre de Luis Enrique de la temporada 2002/03 i entra en un club de quatre jugadors d'aquest curs

En un duel de màxima exigència com el d’aquest passat diumenge contra l’Atlètic de Madrid, Xavi Hernández va donar l’alternativa a Ferran Torres perquè acompanyés Raphinha i Robert Lewandowski en el trident atacant culer, i no podria haver sortit millor.

Aprofitant les titularitats

El valencià va ser l’autor de l’únic gol del partit, a les acaballes del primer temps, que va servir per fer un altre pas de gegant cap a la consecució del títol de lliga. A títol personal, Ferran Torres va aprofitar l’oportunitat que el tècnic li va donar d’inici, igual que ho va fer fa unes setmanes a Elx, en la que havia set la seva última titularitat quan va marcar un gol i en va assistir en un altre. 

Amb dos gols en les seves últimes dues titularitats, el de Foios vol ser important en el que queda de temporada, però si en lloc de mirar endavant mirem endarrere, veiem que la seva diana d’ahir contra els matalassers té un significat especial. 

Punteria afinada contra els grans

Amb el seu xut ras que va superar Oblak, Ferran es va convertir en el primer jugador espanyol del Barça que marca en una mateixa temporada contra Reial Madrid i Atlètic de Madrid des que ho aconseguís Luis Enrique la temporada 2002/03.

Tot i que soni anecdòtic, en el que portem de temporada només quatre futbolistes han aconseguit marcar contra tots dos equips. Tot i que encara queden vuit jornades de campionat i algun més s'hi podria afegir, fins a l'actualitat només ho havien pogut fer Gerard Moreno i Yéremi Pino amb el Vila-real, i també Vedat Muriqi amb el Mallorca, fins que ho fes ahir Ferran.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut