Festa de Sant Jordi a l’Spotify Camp Nou

Festa de Sant Jordi a l’Spotify Camp Nou

Més de 80.000 espectadors presencien un gran mosaic en un dia carregat d’esdeveniments a l’Estadi

No ha estat un partit qualsevol el d’aquest diumenge a l’Spotify Camp Nou. La diada de Sant Jordi, que ha complert els carrers de tota Catalunya -i de Barcelona en particular- de roses i llibres, s’ha viscut també amb tota la seva intensitat al coliseu blaugrana, amb més de 80.000 espectadors presenciant el Barça-Atlètic de Madrid.

El desplegament d’un gran mosaic amb el missatge “Comparteix el català”, que ha aparegut amb lletres gegants i els colors de la senyera en el moment de la sortida dels jugadors acompanyats del Cant del Barça, ha estat l’acció amb més visibilitat de totes les que s’han dut a terme a l’Estadi amb motiu de la campanya, promoguda per Òmnium i el FC Barcelona, a favor de la llengua catalana a l’esport.


A banda del mosaic, la periodista i vicepresidenta d’Òmnium Mònica Terribas i l’esportista Núria Picas han efectuat la lectura d’un manifest que reivindica l’ús del català a l’esport. Des de la pantalla del marcador s’ha visionat l’estrena en exclusiva de l’espot de la campanya, que compta amb la participació de diferents esportistes referents, entre els quals hi ha Alexia Putellas i Ansu Fati, futbolistes del FC Barcelona, en què es fa una crida a tots els clubs, esportistes, entrenadors i entrenadores, famílies i afició a unir-se a la campanya. Des de l’obertura de les portes de la instal·lació, a les esplanades de l’Spotify Camp Nou, també hi ha hagut situats cinc punts de recollida d’adhesions a la campanya.

WhatsApp Image 2023-04-23 at 18.54.03

Música a l'Spotify Camp Nou

A la mitja part del Barça-Atlètic els assistents a l’Spotify Camp Nou també han pogut presenciar com el grup The Tyets interpretava la cançó ‘Coti x Coti’, que ha popularitzat i reivindicat el ball de la sardana per al públic més jove. No ha estat l’únic espectacle musical viscut aquest diumenge a les instal·lacions de l’estadi, ja que en la prèvia ha actuat també el grup Figa Flawas i també el discjòquei Uri Mora, actuacions que també han tingut continuïtat durant el postpartit.

 

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut