Últim adéu a Josep Maria Fusté

Últim adéu a Josep Maria Fusté

L'Spotify Camp Nou ha fet un minut de silenci en memòria de l'exjugador, després que aquest matí una representació del FC Barcelona, encapçalada pel president Laporta, hagi assistit al funeral al Tanatori de Les Corts

El FC Barcelona s'ha acomiadat d'una llegenda del Club. Just abans de l'inici del Barça - Atlètic de Madrid, l'Spotify Camp Nou ha guardat un respectuós minut de silenci en memòria de Josep Maria Fusté, exjugador del Barça. 

Hores abans, el Tanatori de les Corts ha acollit el funeral del de Linyola, que va morir dijous passat a l'edat de 82 anys. Aquest diumenge al migdia, el president del FC Barcelona, Joan Laporta, així com els vicepresidents Rafa Yuste, Antonio Escudero i Juli Guiu, han representat el Club.

Joan Laporta al funeral de Fuste (2)
Joan Laporta i Rafa Yuste, al funeral de Josep Maria Fusté | Foto: Pere Puntí

També han estat presents en el funeral Juan Manuel Asensi, president de l'Agrupació Barça Jugadors; Pere Valentí Mora, vicepresident; i Antonio Olmo, secretari. Entre els assistents també s'hi ha pogut veure l'expresident del Barça Joan Gaspar i exjugadors culers com Carles Rexach o Guillermo Amor. 

Cal recordar que Josep Maria Fusté, després de retirar-se, va ser màxim responsable de l‘Agrupació de Veterans entre el 1976 i el 1989, any en què va ser precandidat a les eleccions presidencials del FC Barcelona. Des del 2010 era assessor de la Junta Directiva blaugrana.

 

Com a futbolista, va ser un gran interior d'enllaç i un dels jugadors més carismàtics del Barça durant la dècada dels anys seixanta. Va arribar al Club quan només tenia 12 anys i, després d'un pas cedit a l'Osasuna, va jugar al primer equip entre el 1962 i el 1972, quan va disputar 406 partits, va marcar 117 gols i va aconseguir tres Copes d’Espanya (1962/63, 1967/68 i 1970/71) i una Copa de Fires (1965/66).

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut