Castelló - Barça: Empat per continuar la bona ratxa (1-1)

Els blaugranes sumen ja 11 partits sense perdre després d’empatar al Nou Estadi de Castàlia

El Barça Atlètic ha sumat un punt a la seva visita al Castelló. Els dos conjunts que estan en posicions de play-off han empatat 1-1, després d’un partit amb molta tensió. El gol d’Estanis Pedrola a la primera part ha servit per augmentar a 11 la ratxa de partits sense perdre del de Rafa Márquez.

Els blaugranes dormiran amb 54 punts, a cinc de la primera posició i a quatre de sortir del play-off, però, amb un partit més. El proper enfrontament del Barça serà el proper dissabte 29 d’abril davant Osasuna Promesas.

Estanis Pedrola empata el partit

Primera part entretinguda amb dos equips que han anat a l’atac. Des del primer minut s’ha vist la importància del partit pels dos conjunts, però qui han sortit millor han estat els locals. I és que el Castelló s’ha posat per davant al minut 21, després d’una gran centrada de Cristian que ha rematat De Miguel amb el cap.

El gol dels orelluts ha fet despertar al Barça, que durant els primers minuts havia tingut el control del partit, però no havia arribat amb perill a la porteria local. Però no han necessitat ni 10 minuts per replicar el gol local.

I Estanis Pedrola ha empatat el partit en el minut 31 a la sortida d’un córner. Els blaugranes han executat una jugada assajada, que ha acabat amb Moha cedint a la frontal de l’àrea per un Pedrola que no ha perdonat. El de Cambrils ha marcat el seu vuitè gol de la Lliga i ha posat l’1-1 a l’electrònic abans del descans.

El resultat no canvia

A la represa els blaugranes han mantingut el bon nivell amb el qual han acabat la primera part. I han estat a punt d’avançar-se en els primers minuts, amb una doble ocasió molt clara. Primer Txus Alba l’ha enviada al pal i el posterior xut de Luismi Cruz ha sortit fregant el pal d’Alfonso.

El Barça Atlètic tenia el partit controlat quan de sobte, una picabaralla ha acabat amb l’expulsió per vermella directe d’Indias i Dionkou, deixant els dos equips amb 10 jugadors a falta de més de 20 minuts.

Així i tot, l’electrònic no s’ha tornat a moure i s’ha mantingut l’1-1 amb el qual s’ha arribat a la mitja part. Amb aquest resultat els homes de Rafa Márquez han sumat un nou punt en un estadi molt complicat.

FITXA DEL PARTIT

Castelló, 1
Barça Atlètic, 1

CastellóAlfonso Pastor, Diori (Yac, min. 64), Granero, Indias, Sánchez, Fabricio (De León, min. 77), Calavera, Kochorashvili (Óscar Gil, min. 72), Cristian, Raúl Sánchez (Kone, min. 77) i De Miguel (Adri Fuentes, min. 64).

Barça Atlètic: Arnau Tenas, Álvaro Núñez, Marc Casadó, Chadi Riad, Dionkou, Txus Alba (Sergi Rosanas, min. 77), Carbonell, Moha, Luismi Cruz (Aleix Garrido, min. 87), Roberto i Estanis Pedrola (Ilias Akomach, min. 83).

Gols: 1-0, De Miguel (min.21); 1-1, Estanis Pedrola (min. 31).

Àrbitre: Juan Antonio Campos que ha amonestat a Kochorashvili del Castelló i ha expulsat amb vermella directa al local Indias i al blaugrana Dionkou.