El Juvenil femení, campió de Lliga!

El Juvenil femení, campió de Lliga!

L'equip dirigit per Pablo Tramullas s'ha proclamat campió de Preferent Catalana cinc jornades abans del final de la competició

El Juvenil femení del Barça ha aconseguit el títol de campiones de lliga, després de guanyar 0 a 14 al Llerona. Les blaugranes han celebrat el campionat a la jornada 25, cinc abans del final, gràcies als 18 punts d'avantatge davant l'Europa, segon classificat. "Ha estat un any molt bo, tant a nivell de futbol com de vestidor. La Lliga és una recompensa a l'esforç diari i a l'ambició de totes les jugadores", afirma l'entrenador de l'equip, Pablo Tramullas.

Temporada pràcticament perfecte del Barça a Preferent Catalana. 23 victòries i només dos empats en els 25 partits disputats. A més, les de Tramullas porten, amb els d'avui, 119 gols a favor i n'han encaixat tan sols nou fins al moment. 

El bon nivell del conjunt també es veu reflexat amb les convocatòries en el Barça B. Jugadores com Emma Gálvez, Aïcha Camara, Raquel Capdevila o Maria Llorella són habituals en les dinàmiques del filial, i ja han tingut minuts de qualitat en l'equip entrenat per a Oscar Belis. "El nostre objectiu és que el màxim de jugadores possibles de la casa facin el salt al primer equip. Són un equip molt jove, però que saben competir, i això és un valor essencial per arribar lluny", opina Tramullas. 

El Juvenil encara té per davant cinc jornades de Lliga, però ja amb la tranquil·litat d'haver obtingut el títol matemàticament. No obstant, el Barça continuarà amb un objectiu clar: acabar la temporada invictes. 

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut