Pedri i Frenkie de Jong, entre els 21 convocats contra l'Atlètic de Madrid

Pedri i Frenkie de Jong, entre els 21 convocats contra l'Atlètic de Madrid

Xavi Hernández recupera dues peces clau al mig del camp per rebre el conjunt matalasser a l'Spotify Camp Nou

Partit d'altíssim voltatge el que es viurà demà diumenge a l'Spotify Camp Nou a partir de les 16.15h entre Barça i Atlètic de Madrid. El líder, amb 11 punts de marge respecte al Reial Madrid, rep l'equip més en forma del campionat, que trepitjarà el feu culer després d'haver guanyat les últimes sis jornades.

Dos retorns i una estrena

Més enllà de les implicacions classificatòries que tingui el duel, amb el Barça volent assegurar una mica més el títol i els madrilenys intentant assaltar la segona posició que actualment té el Reial Madrid, es tracta d'un cara a cara per mesurar-se les forces entre dos dels grans equips del continent.

Per tal de fer-ho amb les millors garanties possibles, Xavi ha fet una convocatòria de 21 futbolistes que inclou dues novetats molt esperades: els retorns de Pedri i de Frenkie de Jong, i una altra novetat potser no tant esperada com la presència del joveníssim Lamine Yamal, que amb 15 anys s'estrena en una llista de convocats amb el primer equip i en cas de debutar seria el més jove del segle XXI i el segon més jove de tota la història del Club.

Al complet, els 21 jugadors dels quals disposarà Xavi Hernández per jugar contra l'Atlètic de Madrid són els següents: Ter Stegen, Araujo, Sergio, Pedri, Lewandowski, Ansu Fati, Ferran, Iñaki Peña, Marcos A., Jordi Alba, Kessie, F. De Jong, Raphinha, Kounde, Eric, Balde, Gavi, Pablo Torre, Arnau Tenas, Alarcón i Lamine Yamal.

Últim entrenament a la Ciutat Esportiva

Abans de fer-se pública la llista de convocats, l'equip, dirigit pel tècnic egarenc, ha realitzat la darrera sessió preparatòria al camp Tito Vilanova amb la presència dels jugadors disponibles del primer equip i amb Román Vega del Barça Atlètic i els juvenils Pau Cubarsí, Pau Prim, Alejandro Ramos i Lamine Yamal.

 

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut