Ter Stegen iguala el rècord del Club de porteries a zero

Ter Stegen iguala el rècord del Club de porteries a zero

El porter alemany suma 23 partits sense encaixar gol aquesta temporada i iguala la marca de Claudio Bravo del curs 14/15

La temporada de Marc Andre Ter Stegen està en camí d'esmicolar tots els rècords sota pals. De moment, ja aconseguit igualar-ne un. I és que després de no encaixar cap gol en el partit d'aquest diumenge contra l'Atlètic, el porter alemany ha igualat el rècord del Barça de porteries a zero en una temporada. La marca la va establir Claudio Bravo el curs 2014/15 quan va estar 23 partits sense rebre ni un gol en Lliga. Ara, amb aquesta nova porteria imbatuda, el teutó iguala la fita i ja acumula 23 partits sense veure la seva xarxa perforada en 30 jornades disputades.

El porter xilè va acabar la temporada amb 37 partits disputats, amb un total de 23 porteries a zero i 19 gols encaixats. El mur de Mönchengladbach, té ara vuit partits per superar aquesta estadística i sembla, a priori, una fita assequible. De moment, l'alemany ja ha igualat el nombre de porteries imbatudes i el pot superar la setmana que ve si no encaixa contra el Rayo Vallecano.

Pel que fa a el nombre de gols en contra, el blaugrana a hores d'ara només n'ha rebut 9, un registre que el manté amb opcions de superar la temporada de Bravo.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut