Kasparas Jakucionis, el tercer debutant més jove del Barça a l’ACB

Kasparas Jakucionis, el tercer debutant més jove del Barça a l’ACB

Firmant un triple en la primera pilota que ha tocat, ha jugat 28 segons en la victòria culer a Granada

El lituà Kasparas Jakucionis s’ha convertit aquest dimecres a Granada en el tercer debutant més jove de la història del Barça a la Lliga Endesa.

Ha estat una estrena redona. Perquè, més enllà de la victòria culer i tot i que ha entrat a la pista quan faltaven 28 segons per a la conclusió, ha firmat un triple estratosfèric en la primera pilota que ha tocat. Una acció, que ben segur que recordarà, des dels 6,75 metres que ha entrat després de tocar taulell i que ha provocat el somriure de tots els seus companys. 

Actualment, Jakucionis, té 16 anys 10 mesos i 18 dies, i se situa darrere d’Eric Vila (16 anys i 6 mesos) i de Dame Sarr (16 anys, 6 mesos i 18 dies), company seu al júnior i al Barça Atlètic.

Dos anys al Barça

Jakucionis va arribar a Barcelona l’estiu del 2021, amb 15 anys, per jugar amb el Cadet A i aquesta temporada, sent júnior de primer any, ha estat l’MVP de la fase prèvia de l’Eurolliga U18 disputada a Zadar. El Barça de Roger Grimau va proclamar-se campió d’aquest torneig gràcies, entre d’altres, a la gran actuació de Jakucionis: 19,2 punts, 7 rebots i 4.2 assistències de mitjana per a una valoració de 25 per partit.

El base lituà, que viu a La Masia i és estudiant del Batxillerat tecnològic, compagina els seus partits amb el júnior amb els del Barça Atlètic de la Lliga EBA, amb el qual ha disputat fins ara 22 partits amb una mitjana de 20 minuts i 8,6 punts.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut