Barça Atlètic - SD Logroñés: Personalitat per guanyar i seguir en posicions privilegiades (3-0)

Barça Atlètic - SD Logroñés: Personalitat per guanyar i seguir en posicions privilegiades (3-0)

Els blaugranes, sostinguts per un inspirat Arnau Tenas i pels gols de Roberto i Monreal en pròpia porta, han sumat el desè partit seguit sense perdre

Victòria de mèrit. El Barça Atlètic ha demostrat personalitat per endur-se un nou triomf que el consolida en les posicions capdavanteres i que el col·loca en posicions de Play-off d’ascens a la Segona Divisió. Un inexpugnable Arnau Tenas ha dinamitzat el triomf barcelonista, que també s'ha construït gràcies als gols de Roberto (2) i Monreal en pròpia porta. A més, el Johan Cruyff ha vist com els de Rafa Márquez han encadenat el 10è partit seguit sense perdre. 

 

El Barça Atlètic s'ha presentat amb l'argument de la pressió alta. Una energia que ha aportat les primeres aparicions blaugranes al voltant de l'àrea de Jero. Un porter tranquil i sense cap estirada sobre el verd del Johan Cruyff. Un estat que també ha trobat correlació en Arnau Tenas. El capità barcelonista tampoc s'ha vist obligat a deixar intervencions tot i l'avenç del SD Logroñés en el partit. Igualtat i aproximacions en ambdós cantons incapaces de trencar el 0-0. 

La pressió alta obre el marcador...

Quan els culers han tornat als orígens d'ofegar el rival prop de la seva àrea, ha arribat la primera diana. Amb molts homes pressionant la sortida de pilota del conjunt La Rioja, Carbonell i Roberto han sobresortit. El creatiu migcampista ha filtrat una precisa pilota cap al que, exhibint velocitat i qualitat, ha definit a la perfecció. Aquest 1-0 ha enaltit el domini de l'elenc de Rafa Márquez, que ha imposat el seu discurs en quasi tota la primera part. 

... i Arnau Tenas el protegeix i l'impulsa

A la represa, Arnau Tenas ha hagut de volar per primera vegada en el duel. Però, la tasca de l'1 culer ha anat més enllà de parar i parar. Perquè sempre ha estat el primer home en la construcció dels atacs. I, precisament, una jugada que ha passat pels seus peus ha conclòs amb el segon gol del matx. El 2-0 s'ha construït amb una sortida de pilota magistral, que ha desembocat amb una ràpida transició. L'última passada de Carbonell ha tornat a ser decisiva, ja que ha propiciat que Monreal es marqués en pròpia porta

Allà on no ha arribat el porter barcelonista, ho ha fet Diounkou. L'avui central senegalès s'ha mostrat segur per evitar que el Logroñés s'endinsés en el guió; i, en una de les ocasions, ho ha fet salvant la diana amb l'escut del FC Barcelona. Els visitants han maldat per marcar, i han acabat sense celebrar, i el Barça Atlètic ha conduït el partit cap a la victòria final. Solidificada quan s'ha cantat un nou gol de Roberto després d'una nova pressió dels culers. Molt concentrats i enèrgics en tot moment. 

D'aquesta manera, semblava un final tranquil. Però l'expulsió de Román Vega per doble targeta groga ha augmentat les pulsacions dels darrers instants. Amb 10 homes, els de Rafa Márquez han continuat exhibint personalitat i caràcter. Sobretot, provinent dels guants d'Arnau Tenas. Un mur infranquejable contra el SD Logroñés. Assistent del desè partit consecutiu sense perdre del Barça Atlètic. Un elenc que se situa en posicions de Play-off d’ascens, a falta del resultat de la Reial Societat. 

FITXA DEL PARTIT

Barça Atlètic, 3
SD Logroñés, 0

Barça Atlètic: Arnau Tenas, Vega, Chadi Riad, Diounkou, Álvaro Núñez, Marc Casadó, Moha (Pocho, min 87), Carbonell (Txus Alba, min 72), Estanis (Fabio Blanco, min 72), Roberto i Luismi Cruz (Rosanas, min 80)
SD Logroñés: Jero, Manny (Jaime Paredes, min 62), Ruiz, Monreal, Monroy, Sarriegi (Ribeiro, min 75), Borja, Madrazo (Córdoba, min 62), Samanes (Emilio Lozano, min 75), Diego i Unzueta (Ángel, min 78)

Gols: 1-0, Roberto (min 36); 2-0, Monreal (pròpia porta) (min 54); 3-0, Roberto (min 78)

Àrbitre: Escriche Guzmán. Ha amonestat amb targeta groga els locals Vega (min 46 i min 80), Rosanas (min 81) i els visitants Sarriegi (min 30) i Monreal (min 91)

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut